Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seses

ból podczas seksu

Polecane posty

Gość seses

Witam. Od pewnego czasu kocham sie ze swoim chlopakiem. Niestety mamy pewien problem. strasznie mnie boli kiedy on wchodzi we mnie i wykonuje ochniecia. czasami zdarza sie ze nawet nie da rady we mnie wejsc. powiedzcie dlaczego tak sie dzieje :(

jestes zbyt zestresowana i nie wystarczajaco rozluzniona - to moze byc powodem. ja tez tak nieraz mam:/

Gość seses
Nie wydaje mi sie. Nigdy sie nie stresuje... no moze pierwsze razy byly strsujace lae nie teraz. Kolejnym naszym problemem jest to ze czasami zdaza sie ze chlopak dostaje wytrysku jeszcze tuz przed wejsiem we mnie.. a zazwyczaj jest tak ze jesli wejdzie we mnie to wykona ze dwa trzy pchnicia i tez juz dstaje.. dlaczego tak z nim sie dzieje? czyto jakas choroba u niego? jak mozna temuzapobiec jesli woole sie da...

Gość wiolaaaaaaaaa
Tak go podniecasz, że ma przedwczesny wytrysk :). Abyś nie czuła bólu zadbajcie o grę wstepną; czułe pocałunki, dotyk itd. Czujesz ból bo pewnie nie jesteś rozluźniona tylko spięta i nie ma ' gry wstepnej' , a twoja pochwa nie jest odpowiednio przez to zwilżona i ' nie jest gotowa ' na przyjęcie penisa ( nie wiedzialam jak to zinterpretowac ;d ) . Jak ja zaczynałam współżyć ( w lutym tego roku ) to też kilka pierwszych razy było dość bolesne, teraz już seks to sama przyjemność :).