Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati _15

Wyjazd i okres

Polecane posty

Gość pati _15

W sobote czyli za 6 dni jade w baaaaardzo dluga podroz samochodem. Bedzie ona trwala okolo 25 godzn... non-stop w samochodzie, moze bedzemy sie ztrzymywac co 5-8 godzin albo i wiecej,i chyba w dniu wyjazdu dostane okresu :/ Moj ostatni okres byl 1 lipca... jak moge go wywolac... POMOCY !!!!!

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
podobno jedzenie wit C pomaga, ale to chyba trzeba systematycznie nie naraz. Ja kiedyś jadłam przez cały meis i okres był wcześniej.A teraz też mam taki problem, bo okres powinien już być, a dalej go nie ma:/ a za kilka dni chyba jade nad morze i niew eim:/ podobno jakieś ziołka pomagają - przeczytaj na zdrowie i uroda "choroby kobiece" tam coś chyba pisze ......

Gość jezu 21 wiek
a wy macie takie problemy... trzeba bylo isc wczesniej do lekarza i sobie kupic tabletki i przesunac okres

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nie każdy może brać tabletki:/ brałam prawie rok różne rodzaje i skutki uboczne fatalne. Z resztą tak mi isę wydaje że żaden lekarz nie wypisał by tabletek na 1 mies tylko po to żeby okres sie przesunął:/ Z resztą zazwyczaj na początku tabsów są plamienia, wiec to by się mijało z celem. A ja np. mam problem bo nie chce wtedy używać tamponów bo mam problemy z bakteriami często więc sa u mnie nie wskazane, więc sie nie dziwcie że kombinuję, tym bardziej że się spoóźnia.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhh
może i się nic nie stanie, ale przez debilnych lekarzy, którzy najpierw leczyli mnie w ciemno różnymi globulkami a miałam objawy niewielkie i każdy miał to gdzieś...a ja nie wiedziałam że jest coś takiego jak wymaz:/ mam zniszczoną strasznie śluzówkę wszystkie lactovaginale to sobie moge chyba w dupe za przeproszeniem wsadzić. Tak więc każdy tampon( mimo że je na prawde dużo bardziej lubie (a przynajmniej lubiłam ) od podpasek) jakby nie było podrażnia mnie dalej lekko. Tymbardziej że będzie to wyjazd nad morze, a teraz jestem na kuracji antybiotykami aż przez 10 dni. Co prawda biorę lacibios plus gynoflor dowcipnie i jeszcze na jelita osłonke, więc mam nadz. ze będzie lepiej no ale wolałabym jednak żeby wtedy tego okresu nie było żeby tamponów nie używać;) Znalazłam coś takiego - ale na prawdę nie wiem czy działa, ja też z resztą nie wiem czy mogę to wypróbować z racji przyjmowania antybiotyków....w każdym razie pisała to kobieta, która raczej zna się na rzeczy nt ziół itp...sa to porady z jakiejś książki... MIESZANKA NA WYWOLANIE MIESIACZKI---k. malwy cz.50 g , z. krwawnika 30 g , k .nagietka 20 g , l. rozmarynu 20 g , o .kozieradki 20g. Pic 3x dz po szklance naparu.