Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erica123

malinki - robicie lub mieliscie kiedys?

Polecane posty

Gość erica123

malinki co o nich sadzicie? robicie je lub ktos Wam??? Jakie macie o tym zdanie ze to jest szkodliwe, co świadczy o osobie która ją robi, cz to prawda ze w ten sposób ukazuje swoja namietnosc? wiadomo inni tego nie trawia a jeszcze inni wrecz uwielbiaja jak to u Was?? aha i co na to Wasi rodzice itd. ktos kto zauzwazył???? czemu odbieraja malinke najczesciej tak ze to cos złego?? wypowiadajcie sie

dla mnie zbedne i niepotrzebne...przeciez to swego rodzaju siniak.a jeszcze jak facet zrobi lasce,to juz w ogole-jakby ja zaznaczal :o nie wierze,ze mozna cos takiego zrobic "przypadkiem"-ja czasem dla jaj porbuje zrobic mojemu,to prawie z tego ssaniu mi zeby wypadaja,a u niego lekkie podraznienie i zero maliny

bezsens :O nie widze w tym nic fajnego' przyjemnego :O zwykly beznadziejny sianiak :O nie wiem, czym sie dziolchy, tkre to maja szczyca :O glownie to gowniary jakies chyba :O 🖐️

Gość szarlotka z miodem
mialam i robilam i co z tego? nic

Gość erica123
a jeżeli ktos to robił, ktos mu zrobil to jak to mozecie wytłumaczyc ze "rodzice" reaguja na to zle? - raz ktos powiedział, ze mysla ze ich dziecko wchodzi w zycie erotyczno sexualne czy to prawda czy cos jeszzce innego??? i np jak facet robi lasce malinke to z tak silnej namietnosci czy jak to jest?

"i np jak facet robi lasce malinke to z tak silnej namietnosci czy jak to jest?" No chyba sobie zartujesz :D

Gość erica123
miiiia - :D nio nie wiem pytam sie jak to jest i chce znalezc odpowiedz :D

Gość do tak szczerze
mój facet ma dośc wrazliwa skore, czesto od pocalunkow na szyi/ramieniu podczas seksu robią mu się takie siniaki-malinki. Nie widzę w tym nic fajnego ani podniecającego, tak jak w śladach na plecach gdy zaciskam palce, ot, robią się i tyle, staram się ewentualnie przyssac nieco niżej, zeby nie bylo widac w ubraniu. Ale nie zgadzam sie, ze trzeba sie bardzo starac o malinke - często nam wychodzą przypadkiem. Afiszowanie się nimi czy podniety, jakie to namiętne wyciamkac szyję ukochanej, zeby byla cała sina, uważam za zenujące :D

Gość ojj z namietnosci..
..taaak gorąco caluje,ze az sie zapomni...a potem ..no coz...golf albo cos....bo zbyt estetyczne to nie jest...:P

Gość frappee
hehe :D uwielbiam całowac mojego faceta namiętanie w szyję, doprowadza go to do rozkoszy. a że zostają po tym ślady w postaci malinki - kto by się tym przejmował :D moi rodzice, kiedy zauwazyli na mojej szyi taki wlasnie niepokojacy znak tylko się uśmiechali pod nose. każdy był kiedys młody, am i right? dlaczego ma to byc objaw czegos zlego :) ?

Gość erica123
bo mam znajomą co jak zobaczyła córke jak wrocila do domu z malinka to ju\ oburzenie złosc, i że facet tez bedzie miał kazenie. wiec czego własciwie sie rodzice obawiaja? ze niby wchodzi w zycie sexulane, ze to jest nie zdrowe ????

Gość frappee
ohh.. nie przesadzajmy, ze zdrowiem to nie ma nic wspolnego. raczej to pierwsze. Myśle, że rodzice są przerazeni faktem, że ich 'mała dziewczynka' wchodzi w świat namiętności i intymności. Mogą miec faktycznie racje jeśli jest się nieopierzonym gówiniarzem;) ja się zawsze liczyłam z opinią moich rodziców. może dlatego mam z nimi doskonały kontakt i ogormne oparcie. to działa w obie strony,