Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cheseruk

FURAGINUM

Polecane posty

Gość cheseruk

prosze o pomoc.mam zapalenie pecherza,dzis dzwonilam do rodzicow wysla mi jutro furagine ale ja juz nie moge dluzej czekac,strasznie mnie boli.dlatego chcialam was prosic o pomoc jesli ktos moze mi pozyczyc furagine to prosze o kontakt.oddam jak tylko moja dojdzie.mieszkam w anglii

Gość AAAAAAAA1111AAAAAAAAAAAAAAAAAA
a nie ma u ciebie w polskich sklepach lekow u nas pamietam ze byl urosept kiedys teraz nie wiem czy jest

a do lekarza probowalas wiem ze na wiekszosc dolegliwosci paracetamol ale warto sprobowac to nie jest przeziebienie ze masz tylko katar i kaszel wiem jaki to bol jest , swoja droga mi pomagaly nasiadowki

Gość ubierz
kilka par majtek i pod koc i sie wygrzej. Urosept pomaga i chyba tez widzialam gdzies w polskich sklepach. Nasiadowki jak ktos pisal tez.

Gość chesteruk
bylam u lekarza dal mi dwa antybiotyki po koleii w ciemno bez badan ,nie ufam mu.bralam juz wszystko co bylo dostepne bez recepty,pije sok z zurawiny wygrzewam sie non stop i kurcze nic.wiem ze tylko ta furagina mnie na nogi postawi.dzieki za porady,ja bym nawet mogla odkupic byle tylko ktps to mial no ale jak widze chyba nic z tego:(.musze uzbroic sie w cierpliwosc i czekac na polska przesylke

jakie masz antybiotyki???

Gość chesteruk
juz ich nie mam wiec nie podam ci dokladnej nazwy ale bylo to cos takiego jak biseptol bo sprawdzalam na necie a drugi nazwa na trimethropin czy jakos tak .najpierw dal mi pierwszy a po tem jak nie poskutkowal to ten drugi.mam juz dosc po tych lekach nie mam apetytu i chce mi sie wymiotowac a najlepsze ze nawet slowem nie wspomnial o dodatkowym zabezpieczeniu wczasie brania antybiotykow(chodzi mi o zabezp.antynkoncepcyjne)