Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 crazymarta

Czyszczenie uszu .

Polecane posty

Go艣膰 Crazymarta
Z ch臋ci膮 zapytam w aptece czy A-cerumen mo偶na kupi膰 w pojedynczych ampu艂kach .Lubi臋 zawsze wypr贸bowa膰 preparat zanim zaczn臋 go u偶ywa膰 notorycznie :) Misssssss na Twoim miejscu zrezygnowa艂abym z patyczk贸w bo mo偶na sobie zrobi膰 krzywd臋 a po 2 upychasz jedynie woskowin臋 do 艣rodka ucha...... Mo偶e Tw贸j organizm produkuje tak ma艂o woskowiny 偶e wystarcz膮 'Tradycyjne metody"... w moim przypadku organizm produkuje go w znacznych ilo艣ciach dlatego te偶 taki preparat mo偶e dla mnie by膰 zbawieniem ... Ale p贸ki nie spr贸buj臋 to si臋 nie przekonam :))

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Crazymarta
Znalaz艂am aptek臋 w kt贸rej mo偶na kupi膰 oddzielnie ampu艂ki A-cerumenu... Aczkolwiek pani farmaceutka nak艂oni艂a mnie do zakupu ca艂ego opakowania :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seximarti
Jak u偶yjesz to podziel si臋 z nami wra偶eniami :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maciejka235
Zakup jednej ampu艂ki do zastosowania a-cerumenu troch臋 si臋 mija z celem. Aby sprawdzi膰 jak skuteczne s膮 kropl臋 nale偶y ich u偶y膰 kilkukrotnie czyli zastosowa膰 je zgodnie z dawkowaniem. Zastosuj seri臋 wtedy b臋dziesz mia艂 pewno艣膰, 偶e spe艂niaja Twoje oczekiwania. Moje spe艂ni艂y, wi臋c polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Crazymarta
Wra偶enia pozytywne :) Preparat jest rzeczywi艣cie prosty w u偶yciu, praktyczny i bardzo skuteczny :)) Polecam gor膮co

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maciejka235
Mam nadziej臋, 偶e tak jak u mojej c贸rki, u Ciebie r贸wnie偶 krople spowoduj膮, 偶e nie b臋dziesz mia艂a k艂opot贸w z uszmi i wyp艂ukiwanie kork贸w z uszu przejdzie do przesz艂o艣ci. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z pa艂eczkami wacianymi
bardzo ostro偶nie i tylko sobie aby czu膰 manipulowanie. Wn臋trze ucha jest wra偶liwe na uraz. Mozna 艂atwo uszkodzi膰, pokazuje si臋 krew. Najlepiej, przep艂uka膰 przeznaczonymi do tego p艂ynami, bylo juz wymieniane czym. Mozna tez spytac w aptece. Jednak偶e musi byc pow贸d p艂ukania. Woskowina jest uchu potrzebna i usuwa膰 nale偶a艂oby tylko nadmiar. Nie ka偶demu sie tworzy nadmiar.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Crazymarta
Zgadzam si臋 :) Ja zdecydowa艂am si臋 u偶ywa膰 A-cerumenu poniewa偶 m贸j organizm wytwarza艂 moim zdaniem zbyt du偶膮 ilo艣膰 woskowiny ... Jako osoba energiczna cz臋sto spotykam si臋 z znajomymi .... dlatego te偶 musia艂am znale藕膰 preparat kt贸ry skutecznie pozwoli usun膮膰 problem z woskowin膮 :)

Udost臋pnij ten post

Te偶 mam z tym problem i do niedawna te偶 u偶ywa艂am ten preparat ale ostatnio pani w aptece poleci艂a mi nowszy 艣rodek nazywa si臋 Otozil i mog臋 powiedzie膰, 偶e jestem z niego bardzo zadowolona jest bardzo delikatny i skuteczny polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gayxznnnnka
A s艂yszeli艣cie o 艣wiecowaniu uszy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marga Ret
Stosuje Vaxol do czyszczenia uszu polecono mi go w aptece. Nie pcham nic do uszu od kiedy podra偶ni艂am sobie patyczkami i strasznie bola艂o. Pryskam olejkiem do ka偶dego ucha i woskowina sama si臋 rozpuszcza i przede wszystkim vaxol zapobiega nadmiernemu odk艂adaniu woskowiny. Dla mnie najlepszy spos贸b.

Udost臋pnij ten post

Spray do uszu. Moim zdaniem najlepszy. Rozpuszcza woskowin臋 a nie przepycha do wn臋trza jak patyczki. www.100club.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 47
Od miesi膮ca mam k艂opoty z uchem. Po k膮pieli wszed艂em w zimny strumie艅 powietrza. Po kilku dniach straci艂em s艂uch a dotkni臋cie ucha by艂o bolesne. Czekanie w kolejce do dr. laryngologa i w ko艅cu ulga. W moim uchu by艂y "jakie艣 twory", kt贸re skutecznie blokowa艂y mi s艂uch. Przez kilka dni by艂o dobrze ale teraz czuj臋, 偶e to powraca. S艂ysza艂em o pompkach wysysaj膮cych woskowin臋 w spos贸b bezpieczny. Czy kto艣 to ju偶 pr贸bowa艂? Prosz臋 o pomoc!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja do czyszczenia uszu u偶ywam Akustone. Idealne rozwi膮zanie dla ka偶dego kto chce dba膰 o higien臋 przewodu s艂uchowego a jest wrogiem patyczk贸w tak jak ja. U偶ywam ja i m贸j synek. Plusem jest te偶 偶e zapobiega zaleganiu wody w uszach po p艂ywaniu. Cz臋sto chodz臋 na basen tak偶e to jest 艣wietna opcja.

Udost臋pnij ten post

Z tego co wiem akustone ma w sk艂adzie polisorbat 80, czyli bardzo szodliwy chemiczny zwi膮zek, szczeg贸lnie nie polecany ma艂ym dzieciom. To ju偶 lepiej kupi膰 Voskolix, on ma sam膮 oliw臋 w sk艂adzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my do czyszczenia uzywamy sprau z baby cap, jak dla mnie to idealne i wygodne rozwi膮zanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja u偶ywam 艣wiec hopi - znalaz艂am instrukci臋 na internecie i po kilku pr贸bach dochodzi si臋 do wprawy:) Rewelacyjnie sie po nich czuj臋! Mo偶na je kupi膰 na https://od-natury.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Troch臋 znam si臋 na bran偶y kosmetycznej i polisorbat 80 jest powszechnie stosowany w kosmetykach i nie znam z nim zwi膮zanych ogranicze艅 w przypadku stosowania na sk贸r臋, szczeg贸lnie w przypadku tak ma艂ej powierzchni jak w przewodzie s艂uchowym. Wiem te偶, 偶e ka偶dy sk艂adnik przed wprowadzeniem produktu na rynek jest dok艂adnie badany, szczeg贸lnie je艣li jest przeznaczony dla dzieci, wi臋c nie rozumiem obaw Gosiaczek553 ;)

Udost臋pnij ten post

Obawy s膮 takie, 偶e je艣li mam do wyboru dwa preparaty, jeden z chemicznymi wynalazkami a drugi sk艂adaj膮cy si臋 z samej oliwy (jak voskolix) to wybieram to co wed艂ug mnie jest bezpieczniejsze. Kwestia gustu i postrzegania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A nie lepiej wykorzysta膰 oliw臋 z kuchni? Mi lekarz zaleci艂.

Udost臋pnij ten post

oliwa z kuchni nie jest do tego przeznaczona i mo偶e by膰 r贸wnie偶 zanieczyszczona i nieodpowiednio przechowywana. A oliwa z voskolixu jest farmaceutycznie standaryzowana - do tego przeznaczona w艂a艣nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z tego co widz臋 na opakowaniu to Akustone ma w sk艂adzie oliw臋 z oliwek, olej migda艂owy, olej jojoba oraz witamin臋 E. Ja osobi艣cie jestem zadowolony z tego produktu i stosuj臋 go do czyszczenia uszu zamiast patyczk贸w kosmetycznych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szkoda tylko 偶e na akustone pisz膮 g艂upoty ze 15ml to 300 dawek...jeszcze polisorbat 80 i parafina...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Violka2508
Jak czasami czytam te wypowiedzi to a偶 mi mrozi krew w 偶y艂ach. U偶ycie oliwy z oliwek z kuchni do czyszczenia uszu to jak sma偶enie mi臋sa na oleju samochodowym. Ja jaki艣 czas temu stosowa艂am solwax do usuni臋cia woskowiny a teraz stosuje voskolix tak jak moje dzieci i nie mam 偶adnych problem贸w z uszami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja do czyszczenia uszu u偶ywam sprayu fonix. Bardzo dobrze usuwa wszelkie zanieczyszczenia i nadmiar woskowiny i jest ca艂kowicie bezpieczny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My w domu wszyscy czy艣cimy tym sprayem fonix. Woskowina nie zalega, a szeroka ko艅c贸wka zapewnia bezpiecze艅stwo stosowania nawet u dzieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdecydowanie odradzam czyszczenie patyczkami, bo mo偶na sobie krzywd臋 zrobi膰. Ja czyszcz臋 uszy bezipecznie sprayem fonix. Przez to, 偶e ma szerok膮 ko艅c贸wk臋, to nie ma mo偶liwo艣ci w艂o偶y膰 jej za g艂臋boko. No i woskowina bardzo szybko si臋 rozpuszcza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 si臋 przekona艂am do sprayu. Najgorszy by艂 pierwszy raz, bo uczucie by艂o dziwne. Teraz, jestem ju偶 przyzwyczajona. Patyczki posz艂y w k膮t.Przekona艂am nawet swoje dziecko, 偶eby spr贸bowa艂o tak czy艣ci膰 uszy.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰