Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa23

jestes wciekla wyladuj sie wlasnie na tym topiku

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa23

do ciebie ty prostaku :O ty brzydalu tyle do ciebie zrobilam a ty mnie tak skrzywdziles a niech cie pokreci nicnie jestes wart zycze ci zebys upadl na dno zebys byl totalnym dnem zeby ci w zyciu nic nie wyszlo niech cie pokreci na wzsystkoe strony a teraz wez swoje 5 gr. i wyjazd do twoich kolezanek umawiaj sie z nimi pisz sobie slodko ja cie wzyciu na oczy widziec nie chce bo zabije :D:D ty bezezbny **** nie moge tyle klnac bo znowu mi temat usuna hehe zaluje ze cie poznalam ze tyle czasu dla ciebie stracilam moje uczucie przeprodzily sie w nienawisc !!!!! NIENAWIDZE CIE!!!!! jestes czystem wsiokiem zycze ci najgorszego i nie usuwajcie tego tematu gdzies trzeba sie wyladowac 🖐️

Gość emima
wczoraj mojemu ukochanemu na pożegnanie.... życzyłam żeby zakochał się bez pamieci, żeby miał poczucie takiej wielkiej prawdziwej miłości i... żeby wtedy ta kobieta opotraktowała go jak on mnie ...:-)

Gość emima
i powiedziałam to jak KLĄTWĘ... bo ja taka wiedźma jestem... zawsze odgadywałam jego myśli... chyba dlatego, bo go kochałam...

Gość FREEEEEEEEE
mój facet właśnie wrócił nawalony jak prosie z pracy i zanim usnął zwyzywał mnie po czym stwierdził że on nie czuje że ma do czego wracać gdy końcxy pracę ;/ chciałam go wywalić za fraki ale usnął a 95kg to jednak nie tak mało do dźwignięcia, jak się dobudzi to powiem mu że ma się zabierać z mojego mieszkania ;/ Czy boli? Tak, i to bardzo, bo jestesmy razem od 5 lat a tu się dowiaduje że on nie ma "do czego wracać" itd. powiedział jeszcze innych kilka krzywdzacych mnie słów... dobra wygadałam się Amen

ja na siostrę bo jej typ mnie uderzył w twarz a ona nic nie zrobiła dodam że wyzywał mnie ja wylałam na niego sok a w odpowiedzi dostałam w twarz

Gość wk...a ona
a mi były nawalony w trupa powiedział że jest nic nie wartym g****bo zawsze zdradza i będzie zdradzał każdą kobietę,nawet gdyby był z miss świata,po 7 piwach stwierdził że chciałby mieszkać w haremie :O niech go piekło pochłonie !!!

Gość olenkabezkotka
facet za mna latal a jak sie zdecydowalam z nim umowawiac to mnie olal,zlamas,popapraniec,egoista,wiesniak,burek i debil

Gość do enimy
tak,wlasnie niech tym pieprzonym egoistom ktos zlamie serce ,jakas jedza zeby ich przeczołgala na maxa

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa23
dokladnei niech ich pieklo pochloni zawsze mu pomagalam, pozalatwialam sprawy , bylam na kazde skiwniecie w potrzebie :O:O:O:O a on co za burak pasteryzowany a niech go wyroluja inne kobietki zrezsta zeby go zadna nie chciala , nie spada wieprz nawet n agg ma kobite rozwodke 30 letnia hahhahahahaha co za prostak ze wsi :D:D ja mu dam popalic a moze i wroci chcialabym hehe bylabym z nim 2 tyg milutka kochaniutka i bym poszla do lozka z innym , wiem ze by go bolalo tak jak mnie teraz boli a on sobie nic pewnie z tego nie robi jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu trzymajcie mnie wiosk wsiok wsiok do piekla z toba niech ci sie nic w zyciu nie uda z calego serca ci to zycze

Gość karolajijna
żeby mój ex został tak potraktowany jak mnie potraktował żeby poczuł to samo comi zrobił żeby stracił kiedyś w życiu kogoś,kogo będzie kochał najbardziej na świecie

własnie zostałam strasznie skrytykowana tylko dlatego że mam problem i chciałam prosić o pomoc na tym forum!!!

Gość emima
dzięki za poparcie... mam nadzieję, że jak trafi na taką co go porząednie przeczołga, to w końcu coś zrozumie typek jeden...

Gość emima
lilka 17 ... a jaki to problem?

emima napisałam o nim na tym forum... ale pewnie powiesz to samo co inni. i będziesz miała rację.

Gość slodkaslodkajest
ja jestem za zemsta,po co czekac az jakas im zlamie serce

Gość emima
z tymi radami, to już sama nie wiem... tak łatwo się mądrzyć a czasami w życiu wszystko jest albo prostsze albo bardziej zawikłane i wszystkie rady biorą w łeb...np. na moje problemy z ukochanym ( ???) różnie reagowały osoby w zależności od tego czy same są w szczęśliwych związkach czy nie..

Gość emima
słodka... hmmm wolę oddać ten przywilej innej... nie jestem mściwa ... hi,hi,hi ale klątwę i tak rzuciłam :-)

Gość =========================
emima, a co u Ciebie słychać?

Gość emima
cieszę się, że cię widzę :-)

Gość karolina868
lilka17 nie nawidze cie ty KURWO!!!!!!!!!!

emima, ja też. MIŁO MI. WIĘC...?

Gość aż mnie skręca
ze złości na mojego faceta.Zadzwonił,że idzie z kolegą na piwo i bedzie za pół godziny.Przyszedł po trzech nawalony jak autobus i śpi przy stole.

Gość emima
po twojej radzie o wiązaniu i rozmowie... hmmm udało mi się po milczeniu mojego ukochanego a potem zaczepkach na gg zareagować jakby mnie to nie zabolało... niby, że spłynęło po mnie jak po kaczce potem jego inicjatywa dotycząca spotkania w tygodniu na spacer... hmmm O.K. ... na drugi dzień pyta co powiem o wyjściu na plażę... no to pytam co ze spacerem??? cissssszzza i pytanie jak to przeciez nie bylismy umówieni!!!!!

Gość emima
ale jednak był tern spacer... i mój ukochany czekał na przystanku w napięciu czy nie zrobię draki... a ja szczęśliwa, zadowolona, wystroiłam się jak nie powiem - jak na wojnę... i było czule, ciepło i cudownie

Gość emima
w sobotę ta plaża też pięknie... no ale przysła niedziela... iiiiiiii znowu to samo |!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spacer potem przysiedliśmy na ławce i jakoś wyszły głupie rozmowy o komórce, bo się nią bawił ... i stwierdziłam , że może im przeszkadzam...

Gość aż mnie skręca
lilka17-za co ona tak Cię nienawidzi?(karolina868)

emima Czyli jesteście razem... Wytrwałość to dobra cecha.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa23
niech ten pitol sie odezwie i tez jestem za zemsta juz sie nauczylam teraz bezwzglednosci :O:O:OO:O nienawidze ci esieje zlosc i sama nienawisc do ciebie ty lajdaku uwazajcie na ryby

karolina868 kim Ty w ogóle jesteś? O CO CI CHODZI KOBIETO? tutaj możesz się wyżyć, ale przepraszam Cię bardzo może nie na mnie, bo nic Ci nie zrobiłam!

Gość emima
i FOCH - ... odsunął się , nie chciał przytulić... i w końcu hasło to ja zrywam... hi,hi,hi to jest śmieszne nawet, gdy o tym mówię... ale zeby mężczyzna w jego wieku tak pogrywał? bo już się zdarzło, że jak była trudna rozmowa, to on... ja już idę... zrywam.... zabieram spodnie i uciekam...