Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa23

jestes wciekla wyladuj sie wlasnie na tym topiku

Polecane posty

Gość aż mnie skręca
ryby?-to ON

Gość emima
no właśnie nie jesteśmy, tylko to głupie, bo zawsze byłam w stosunku do niego w porządku ... a on mi wypomina że kiedyś byłam z kimś przed nim...

Gość Sesnua
Ty zasrany kłamco !!!!!! ile razy jeszce mnie okłamiesz !!!! wogole ci na mnie nie zależy !!! Ty kurwiarzu pierdolony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość =========================
emima Tak to prawda. My mężczyźni bardzo późno dorastamy , albo wcale. I co teraz zrobisz dalej?

Gość emima
to doradź mi coś jak to widzisz ze strony mężczyzny... bo ja już nie mam siły na to wszystko

Gość emima
on raz jest cviepły czuły, opiekuńczy a za chwilę zachowuje się jak obcy człowiek... arogancki, bezduszny

Gość żeby spotkało cię
Dokładnie to samo, co zrobiłeś mi ty sk....pierd.....!!!!Żebyś zaraził się aids wkońcu!!!!!Żeby odleciał ci chuj za 2 dni!!!

Chyba coś mu leży na wątrobie. emima lubię CIę więc... Facet to świnia więc w łóżku należy go traktować po świńsku , a w życiu jak dziecko z ADHD. Wymagać i żądać. Jego problem że przed Tobą ''bawił'' się sam ze sobą. myślę że w tej kwestii chciał Tobie tylko dokuczyć. To moje zdanie i może się różnić od znacznej części facetów. Czasami przerażają mnie moi koledzy.Ale pisz bzdury jak mało ktury.

Gość emima
może z ADHD to niekoniecznie ale , że jest jak dziecko to się zgadzam... bo przewrazliwiony na swoim punbkcie barrrrrdzo - drażnił mnie , podpuszczał a jak w końcu wkurzyłam się i powiedziałam coś ostrego - to FOCH, że go obstawiam, że chcę żeby było moje na wwierzchu itp.

Gość emima
a ja spokojną łagodną kobietą jestem... i dlatego mi wchodzą niektórzy na głowę... a miał do mnie głównie to, że spotykałam się z kimś przed nim... i to mi zarzuca...kurcze ale w moim wieku, gdybym nie miała nikogo do tej pory to by dopiero było dziwne

emima ja mam podobnie, ale focha w tym wieku już nie robię...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalbo tak mi się wydaje. Co zamierzasz?

Gość emima
poczekaj, a ile ty masz właściwie lat ?

Gość emima
i dlaczego tu jesteś?

Gość emima
co do wieku, to podtrzymuję pytanie, a o powody nie pytam... jak zechcesz to sam powiesz:-)

O tak. a tak to wszystko w normie. Kobiety są łagodne i cała rzesza mężczyzn to wykorzystuje zamiast doceniać. ale wszystko ma dobre strony, dzięki temu topikowi możemy postukać ze sobą.

Gość emima
miło, ze jesteś :-) a co zrobię, nie wiem... bo nie mogę się domyślić czy to zerwanie było już ostateczne, czy nagle nie odezwie się jakby nigdy nic...

Gość fgtyhj
www.myspace.com/angellafilm

Gość emima
ja już jestem inna niż te kilka miesięcy temu... nie we mnie tamtej radości... a przecież miłość powinna uskrzydlać, dawać siłę...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaa23
no widze ze topik sie rozwinal -:D ale sie usmialam . < zeby ci ch*j za 2 dni odlecial > dziewczyny nie dajmy sie olac dziadow jak mamy sznase sie zemscic zemscijmy sie :d nie darujmy im ............ niech nas popAMIETaja troche juz pijana jestem hee winko pijem

Unikam odpowiedzi co do wieku... bo w tedy topiki się kończą. mówię tylko do twojej wiadomości: z tego co pamiętam to jestem o rok starszy od ciebie+dwa.Więc jesteś dla mnie młodą kózką. Nie możesz pozwalać aby powracał do Ciebie jak go przypili , bo stracisz na szacunku w jego oczach. TY teraz decyduj kiedy go wpuścisz i dopuścisz do tego co masz najpiękniejsze w sobie. niech poczeka... tak mi się wydaje. Bądź kobietą dumną z siebie. JA TAK CIĘ WIDZĘ.

Gość emima
jaaaaaaaaaa23 - na zdrowie... ja się upijam maślanką mrągowską stracciatella

Gość emima
dzięki... tak na życie, to jestem dumną kobietą... w ogóle dziwna mieszanka, bo z jednej strony skromna i taki nadwrażliwiec, co w naszych czasch jest hmmmm... bez komentarza, a z drugiej dumna... ale niestety w tym związku już pozwoliłam mu na zbyt dużo... i to właśnie wtedy zaczął się koniec...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa23
emima -na zdrowie :D czemu oni tacy sa? ja juz nie wiem ehh.... wiem jedno zaslugujem yn akogos lepszego ,ale czy tacy istnieja ?

Bałem się ze jak dowiesz się o moim wieku to nie odpiszesz Mieszanko wedlowska. Teraz wiesz co zrobić by było lepiej... Chyba zdominowaliśmy nie swój topik. Będę uciekał. .......istnieją w kosmosie.....więc i na ziemi.

Gość jaaaaaaaa23
nie wiem czy są, bo znam związki, które istnieją na dziwnych warunkach... niby przed ludźmi pokazują, że jest wszystko w porządku, a tak naprawdę nie szanują sibie ( już o miłości nie wspomnę) i niewiele ich ze sobą łączy... ale może gdzieś tam ... kiedyś... jutro...

Gość emima
a masz jakiś swój? miłego wieczoru życzę :-)

Gość emima
i dziękuję :-)

Nie emima. Jak większość gagatków lubię poskakać... po topikach.... Odnajdę Cię. Obiecuję! Pa.

Gość rajskie marzenie
chce mie sie faceta wiem że on tego chce i ja tego che, ale jestem w związku i lipa.. chce i nie chce.. i szlag mnie trafia...