Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pooooororr

jaka jest możliwość ciąży.

Polecane posty

Gość pooooororr

Dziewczyny... Mam pewien problem... otóż kochałam się chłopakiem w niedziele i był to (z tego co wyliczyłam) dzien po dniach płodnych... okres mam w miarę regularny, czasem +/- 2 dni... po wytrysku chłopak 'wszedł' we mnie jeszcze kilka razy... i gdy spojrzeliśmy na prezerwatywe, jego 'wydzielina' była na górze członka, przed tą gumką na końcu... czy jest prawdopodobieństwo ciąży? ... nie chce za bardzo brać tej 'tabl po' (już mineło 36h... ) bo nie wiem jak zareaguje organizm, a jesli jest mała szansa to nie chce się truć... musiałabym iść do ginekologa(prywatnego mam), a sama wizyta koszt 70zł... chyba, że dostałabym receptę w szpitalu albo przychodni?... boję się strasznie... nigdy takiej sytuacji nie mieliśmy i zawsze się zabezpieczamy... może ktoś miał podobne doświadczenia? proszę o pomoc... __________________

Gość koszt 20 lat wychowania dzieck
koszt 20 lat wychowania dziecka a 70 zł za wizytę u lekarza ...

Gość pooooororr
tak, tylko jak nie ma prawdopodobieństwa to po co truć się tą tabl...? już sama nie wiem... czy w szpitalu, ginekolog mi da recepte?

Gość koszt 20 lat wychowania dzieck
"czy w szpitalu, ginekolog mi da recepte?" to zależy od swiatopoglądu ginekologa, niestety, święto je bliwy nie da ja sie kiedyś natknełam w szpitalu na dyżurze na takiego młokosa ze skrzywionym światopoglądem i musiałam czekać na swojego starego wyjadacza w zawodzie:-O wzięłąm dopiero po 64 godzinach co do możliwości ciąży: jest seks jest możliwość ciąży jak się nie ma w głowie to się truje tabletkami :-O ne wiesz, że PO wytrysku sie nie wchodzi??? porażka