Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkkurzony

Robi ze mnie idiotę!

Polecane posty

Gość Wkkurzony
Dzisiaj trzeci raz pod rząd. Niby w sobotę była na weselu, wczoraj miała gości...

Gość Wkkurzony
Zakochany? W osobie z internetu? Proszę Cię, nie rób ze mnie i Ty idioty... Chcę tylko przedstawić jak najlepiej sytuację i być uczciwy. A tego, że w pewien sposób mi na niej zależy przecież nie ukrywam. Zależy mi na tym, żeby się z nią spotkać, a potem zobaczymy.

Hmm, nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Widzieliście się raz. Wasz kontakt jest smsowo-internetowy. Naprawdę uważasz, że laska ma siedzieć i czekać na twoje sms? Jak chcesz jej coś powiedzieć to do niej zadzwoń, porozmawiajcie, czy wyskoczcie na spacer. Piszesz tak jakbyście byli parą od jakiegoś czasu, podczas gdy tak naprawdę nic się dobrze nie rozpoczęło. Laska ma niby siedzieć, napalac się na zwiazek z tobą, a tobie potem się odwidzi i będzie siedzieć i płakac.

Gość Wkkurzony
Nie widzieliśmy się jeszcze. To nie jest tak blisko, żeby wyjść sobie 'na spacerek'. Wybacz, ale nie w tym rzecz.

Gość moniiiiiiii
kolego, ty chyba najchetniej bys chcial z nią pisać 24h na dobę, a zrozum ze czlowiek caly czas nie bedzie siedzial z komorka w rekach czasami musi isc coz zjesc albo się wysrać, takie życie, i nie ladnie jest przy gosciach siedziec z telefonem. chyba jestes troche przewrazliwiony. wrzuc na luz, nie odpisuje to widocznie jest zajeta, kobieta nie ma trzech par rak..