Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szwagierka

moj facet woli..

Polecane posty

Gość szwagierka

seks oralny,jestesmy ponad rok kochalismy sie z 3 razy a tak to ciagle seks oralny... czemu nie chce zwyklego seksu?

Gość Karinablaa
jeżeli on również działa a nie tylko ty w seksie oralnym to też bym chciala bys na twoiim miejscu.

Gość szwagierka
działamy obydwoje i zawsze jest dobrze hmm moze nie potrafie sie kochac tak jak on chce..:(

Gość Karinablaa
Porozmawiaj z nim, albo wez sie w garsc i zrob tak aby blagal o to by w ciebie wejsc. np. zawsze polodziku mozesz bawic sie w dotykanie czubkiem jego penisa o twoja pochwe moze to go rozbudzi. a co do mnie to tak, zazroszcze ci, ale jest to zwiazane z tym ze ja nie moge dojsc dopochwowo a moj partner znowu oralu nie lubi :( zamienmy sie!

Gość szwagierka
Karinabla- lachteczkkia tez dojde tylko ze podczas pieszczenia palcem a nie jezykiem...hmm widocznie nie mozna miec wszystkiego biedny sie tylko nameczy zawsze:(

Gość Karinablaa
moze zaproponuj mu jakis kompromis.. np. ze co drugie zblizenie bedzie mogl ciebie zadowolic w taki sposob na jaki bedziesz miala ochote?:D

Gość ona to lubi
ja tez wole seks oralny przynajmniej ma sie pewnosc ze sie nie zajdzie w ciazy :P

Gość szwagierka
tylko ze mialam tak raz ze kochalismy sie z gumka pozniej nie mialam okresu i panikowalam a ten sie tylko wkurzal a teraz nagle wypale ze chce to juz zglupieje i pomysli ze sama nie wiem czego chce...

Gość Karinablaa
szwagierka- ile masz lat? czy nie myslalas o innej aktykoncepcji? moze bylby jakis dobry argument:)

Gość szwagierka
20 ale wiesz widzimy sie raz w tyg i nie chce sie tabletkami truc

Gość karinablaa
tak wiekszosc dziewczyn tak mowi pozostajac w tyle. tabletki sa juz o wiele bardziej nowoczesne niz 10 lat temu. oczywiscie maja tez wady i zalety jak np. zmiejszanie bolow menstruacyjnych, powiekszenie piersi, przybranie na wadze. ale sa juz coraz mneij szkodliwe. zapewno nie interesowalas sie az tak takim srodkiem antykoncepcyjnym. mysle ze nie zaszkodzi ci pojsc do gin zapytac sie o porade co do tabletek a moze jednak sie zdecydujesz. w kazdym badz razie to prawie 100% bezpieczenstwa ze nie zajdziesz w ciaze i dobry argument aby twoj partner nie powiedzial ze nie wiesz w koncu czego chcesz. sama biore tabletki cilest od 2 lat i jeszcze w ciazy nie jestem :) poza tym one rzeczywiscie sa niezdrowe dla narzadow ale spokojnie co rok mozesz je odlozyc na kilka miesiecy i znow przyjmowac.

Gość konstantynopolitańczykowiane..
......