Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaliah

Przebarwienia czerwone plamy na twarzy trądzik

Polecane posty

Gość Aaliah

Od grudnia 2008 zaczęły mi się problemy z trądzikiem. Nie mam pojęcia dlaczego zawsze miałam cerę gładka i jaśniutka bez żadnych niedoskonałości. Do pewnego momentu gdy nie poszłam na przebicie uszu...po kilku dniach prawe ucho zaczelo bardzo ropiec ta ropa byla biala i rzadka i od tamtego czasu zacząl mi sie trądzik. Czy mógł sie zacząć właśnie od tego??? Natomiast od niedawna na mojej buzi pojawiły sie okropne plamy na twarzy takie czerwone i duże. Wcześniej ich nie było dlatego to jest dziwne. Przy okazji te plamy są suche tak, że jak nałoze fluid to wygląda to paskudnie, a bez też nie moge sie pokazać ludziom jak jakieś monstrum po najeździe kosmitów. Błagam o pomoc...stosowalam już bardzo dużo preparatów na rozjaśnienie, ale wydaje mi sie, że to tylko pogarsza stan mojej skóry bo bardzo mnie piecze, a zaczerwienienia się wzmagają:( :( :( np. acnederm, dermedic profil age krem peeling 3% , maść cynkowa...naturalne sposoby jak np. ogórek, pomidor czy mleko nic nie pomagają. Proszę o KONKRETNĄ RADĘ!! Z góry dziękuję za pomoc!

Gość Aaliah
Czy naprawde nikt na to nie cierpi??? ;( ;( ;(

Gość toomychtears
może krem DRULA SUPERFORTE ok 50 zł. z apteki albo mocniejszy PIGMANORM 15 g z Niemiec OK 80 ZŁ.

Gość Aaliah
Co jeszcze oprócz wymienionych specyfików stosowałaś? Co stosujesz normalnie, na codzień? Czym myjesz twarz, jaką masz cerę? Te plamy pojawiły się tak same z siebie czy czymś buzię smarowałaś, np coś na trądzik? Ucho leczyłaś czy przeszło "samo" ?

Gość zuanna
mi pomogla wizyta u profesjonalnej kosmetyczki w Denique

skoro to zaczelo sie od przbicia uszu moze kosmetyczka zaraziła Cie gronkowcem. jest takie badanie ze wyciska sie pryszcza i oni badaja bakterie z tej wydzieliny tylko musisz zapytac czy dermatolog da Ci skeirowanie i jaks ie do niego dokladnie przygotowac bo to badanie nie jest tani ebo ok 60 zł