Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilliszczuk

Moja żona w ciąży robi się leniwa !

Polecane posty

Gość njsnjnksx
ja na miejscu twojej zony ugotowałabym ci ten obiad i narzygała do niego ile wejdzie.....

Gość dsaaada
4tc to mniej więcej 2 tygodnie po termine spodziewanej @

Gość Karmaniana
Brawo j.w. :D

Gość fcgkjg
bzdura ciaze liczysz od dnia okresu a okres wystepuje statystycznie co 4 tyg . 2tc to dokladnie dzien zaplodnienie wedlug medycyny. 3tc to dzien implantacji zarodka w macicy a 4 tc to wlasnie dzien nastepnej miesiaczki:) leczylam sie wiele lat w klinice leczenia nieplodnosci i moge wiele powiedziec na ten temat

Gość Mania na saniach
Kropelka - raczej: Toż to ćwok!

Gość dsaaada
mnie raczej chodziło to to jak rzeczywiście jest, a nie o to jak lekarze liczą....

Gość fcgkjg
no tak rzeczywiscie ;) ale przeciez lekarz ci wylicza tygodnie ciazy a nie ty sama:)

Gość gość
Nie no jak czytam twoje zale to zygac sir chce! Co wy mozecie wirdziec o ciazy bezduszne dranie!! Nie macie zielonego pojecia. Zona krwawi moze stracic dziecko a ten sie k***a o obiad martwi to rusz dupsko leniu i posprzataj i ugotuj dla nich zeby zjedli cos cieplego! Szok poprostu!!

Gość gość
zanim weszłam to przeczytał tylko tytuł zona jest leniwa w ciąży, to pomyślałam że następna księżniczka, ale jeśli rzeczywiście krwawi i chce ciążę utrzymać to się jej nie dziwię że nie wykonuje prac domowych, a ty powinieneś to zrozumieć, poza tym ciąża to nie choroba, ale w pierwszych mies szczególnie 2 jest się bardzo zmęczonym, nudności wymioty, mój mąz mi mówi że dobrze że to on nie wymiotuje i tak się nie czuje bo by rady nie dał, mówi baby mają przechlapane:) choć cieszy się że będziemy mieć dzidziusia