Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka ja bylam gfupiaaaaa

Zostalam bez srodkow do zycia.samotna mama.

Polecane posty

Gość dobra ale dziecko już jest to
po kiego jej piszecie, że trzeba się było zabezpieczać? Teraz to pewnie sama to wie. Dziewczyno, a z czego Ty będziesz teraz żyła? Pójdziesz żebrać?

Gość mette
Wy podli luzie!!!!! Jak wy mozecie pisac takie podle teksty. Kiedys sie potopicie w tej swojej zolci. Kobieta ma problem, bardzo powazny a tu jakies teksty o zabezpieczaniu, mysleniu itd. Urodzila zdrowe dziecko, kocha je i chce godnego zycia dla Niego i ma prawo wymagac od "tatusia" zeby ponosil przynajmniej lekkie finansowe konsekwencje, bo sama sobie go nie zrobila!!!! Banda wstretnych "umoralniaczy". AUTORKO, moze podaj meila, to przynajmniej odrobine moglabym Ci pomoc.

Gość w jaki wieku
w jaki wieku jestes ty i ojciec dziecka?

Gość nie wiem naprawde
jak mzona w ogole dopuscic do ciazy jak sie nie ma kompletnie srodkow do zycia, jak mnie nie stac na srodki anty to sie nie pieprze :O ale niektore baby to chyba mysla ze zawsze facet da na dziecko, prawda?

Gość DO JSBNH
a facet nie mogl pomyslec o zabezpieczeniu? tylko ona brala udzial w poczeciu tego dziecka? nie rozumiem takich komentarzy, a jeszcze ze matka tego faceta ma racje to juz w ogole przegiecie! Powinna synka za fraki zaciagnac do sadu i namowic go do alimentow, nikt go nie zmusza do bycia z ta dziewczyna, ale niech chociaz pomaga finansowo! Sama sobie dziecka nie zrobila!

Gość nie wiem naprawde
odloty.pl buahahahahhahaaa, o kurwa :D :D :D nie no, mam nadzieje ze to podszyw :D

Gość do jaka ja bylam gfupiaaaaa
W jakim wieku jesteś ty i ojciec twojej córki?

Gość sjbnsh
DO JSBNH madra dziewczyna,kobieta nie oglada sie na mezczyzne,tylko sama ,dla wlasnego dobra sie zabezp[iecza przed niechciana ciaza. A autorka po macierzynskim niech zajwania do pracy,to bedzie miaa z czego zyc,a dziecko niech bawi jej mama.

JA na wyprawke i koszty jakie ponioslam w ciazy wyniosly mnie ok.2500zł .Wszystko kupilam za swoje.Co miesiac odkladalam jakas sumke i uzbieralo sie troszke kaski.Mialam to na wyprawke no i na zycie dla malejna te 4 miesiace od porodu..Ale juz teraz wszystkie oszczednosci mi sie skonczyly.Zyje na biezaco.On powiedzial ze nie ma pieniedzy zeby zwrocic mi kase za wyprawke te 1000zł.A ja powiedzialam ze wiedzial ze przyjdzie dziecko na swiat i mogl przez ten czas odlozyc po 100zł miesiecznie i moglby mi zwrocic te pieniadze.A jego matka powiedziala mi juz po rozprawie "ze gdybym nie byla pazerna to on mi by juz teraz dawal po te 200zł".

Przykro mi Tobie powiedzieć ale nie tylko facet jest niudolny.Ty też. Masz zamiar czekać na dziecko płacząc i przepraszam-żebrając o kasę jego ojca? Idz do opieki ,wyszukaj przez neta jakies fundacje,siostry zakonne itp. Co mogę Ci doradzić na forum? Rusz głową i daj swojemu dziecku zycie prawdziwe a nie ochłapy ... Trudno ! Mała się urodzi pójdzie do zlobka jakies 200-300 Ty do pracy ...ok 500 na siebie i połowe utrzymania TY 400---najnizsza krajowa 900 ponad..... 400 od faceta kasa z opieki itp...i dasz rade........

Gość nie wiem naprawde
przyznaj czy to ty z tymi odlotami ? :P moze zes sobie machnela dzieciaka z jakims klientem? :P moze faktycznie swoim podejsciem powodujesz ze nie chca ci dac tej forsy, wiele matek ma okropnie roszczeniowa postawe

Gość sjbnsh
jaka ja bylam gfupiaaaaa ;-) niby,ze z oszczednosci kupias wyprawke ;-) a nie z becikowego np :-)

Gość ktos tam pisze o czwórce
dzieci i niemożnosci utrzymania ich za zasądzone alimenty...ale zaraz!!!!!! czyżby mamusia sie nie dokładała do ich utrzymania i liczyła, że ojciec bedie za wszystko płacił? gdyby dorzyuciła do tego tyle samo co alimenty wystarczyłoby spokojnie na utrzymanie dizeci!

Gość DO JBS... cos tam...
jakbys czytala uwaznie, to bys wiedziala, ze dziewczyna rodziny nie ma i nikt jej dziecka nie bedzie bawil. Oczywiscie, ze powinna byla pomyslec o zabezpieczeniu, ale skoro sie juz stalo, to czemu tylko ona ma ponosic konsekwencje, a facet sobie hula w najlepsze, zero odpowiedzialnosci i zobowiazan?

Gość czy to jakaś tajemnica
czy to jakaś tajemnica z tym waszym wiekiem czy co? grzecznie przecież pytam ile macie oboje lat, to wszystko.

ja mam 19, on 32, a co to ma za znaczenie, jeny??

sory, zle sie wcisnelo, mam 16 lat,

Gość Nie wiem dlaczego
nie chcesz iść do pracy ? Dziecko oddajesz do żłobka a ty musisz pracowac Jak ty chcesz żyć za 850 zł miesięcznie ? Nie licz na to, że tutaj postękasz i ktoś tobie przyśle kase ... :P Jesteś młoda zdrowa, masz dziecko i twoim obowiązkiem jest zapewnić dziecku godziwe życie ...

z tym 16 to podszyw

Gość sjbnsh
To,ze autorka nie ma rodziny nie oznacza,ze ma siedziec na dupie i nie pracowac.Jak chce miec dobre zycie,to niech do pracy idzie i wtedy moze ten ojciec jej dziecka zobaczy,ze dzewczyna sie stra,z echce dobrze dla dziecka i siebie i moze wtedy facet zmieknie i zgodzi sie na 400 ,a nawet wiecej zl.

On mnie ciagle zwodzil ciagle zmienial termin palcenie na dziecko.Jak skladalam pozew do sadu to chcialam zeby mala miala jego nazwisko i on miala wladze rodziecielska.Ale przez ten czas wogole nie interesuje sie dzieckiem nie lozy na nie.I ktos taki ma miec wlpyw na zycie dziecka??????????????????????????Sedzina zapytala mi sie czy podtrzymuje zeby dziecko mialo jego nazwisko i wladze czy chce go wladzy pozbawic.Powiedzialam jesli jest taka mozliwosc to cche zmienic.I sedzina to zaprotokolowala.On tego cche na wslasne zyczenie.Ja jak glupia czekalam cierpliwie.A on ciagle mnie zwodzil i klamal.A matka jego broni.On ma 33 lata, a ja 26.

Gość sjbnsh
o raju,ty 19 a on 32 :-) no to na bank go wrobias :-) nie masz rodziny,wiec myslaas,ze faceta szybko zapiesz,no i sie przeliczlas:-)

Gość do autorkiiiiii
do tej pory Cie bronilam, ale teraz to mnie zatkalo... masz 16 lat, nie masz rodziny? i jak ty chcesz niby isc do pracy, kto Cie przyjmie w tym wieku? i mam nadzieje, ze to prowokacja, ze to sie nie dzieje naprawde! Jak moglas dopuscic do ciazy w tym wieku i to w dodatku z 32- letnim mezczyzna???

Gość sjbnsh
aha,ty 26,on 33,to i tak duz aroznica wieku,wiec na pewno go wrobias :-)

Gość Dobrze że
wystąpiłaś o alimenty od ojca dziecka. Ale rzeczywiście idź do pracy bo za te grosze nie wyżyjesz

Ja mam prace.Pracuje juz od 5 lat.Teraz jestem na macierzynskim ale za kilka dni mi sie konczy.Do pracy nie moge wrocic , bo u mnie w miesice nie ma zlobka dla tak malych dzieci a na nianie mnie niestac.Rodzicow nie mam.

Gość do jaka ja bylam gfupiaaaaa
a no ma znaczenie, ma ...nawet zasadnicze, możnaby powiedzieć. on ma 32 lata i jest tak niestabilny finansowo, że nie stać go na utrzymanie jedego dziecka? gdyby miał 22 to ok, mogę się zgodzić, ale to przecież dorosły człowiek jest. i zasłania się matką w wieku 32 lat? mieszka z nią?

przeciez mam prace, wywloki! chcecie moj profil na odlotach zobaczyc?

Gość sjbnsh
jaka ja bylam gfupiaaaaa :-) ze niby do pracy nie mozesz wrocic :-) hihi,a to dlaczergo.:-) zatrudniasz opiekunke do dziecka i wracasz do pracy.Proste i logiczne.

Wez się w garść . Przepraszam bede bezczelna. Zapłaciłaś za wyprawkę 2 i pół klocka....a podajesz na forum meil dziewczynie(bez urazy , wiem ze ma dobre chęci)która ma kilka używanych ubranek.... Jakieś dla mnie to nie hallo???