Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfffff

ruda chce juz nie byc ruda

Polecane posty

Gość dsfffff

Jak mam wrocic do swojego koloru wlosow? obecnie mam rudy ale z natury mam ciemny braz... moze wy macie jakies pomysły? nie bede przeciez chodzila z takimi ogromnymi odrostami fuuu

Gość dsfffff
nikt nie wie jak powrocic do naturalnego koloru?

Gość Idz do fryzjera
a nie marudz tutaj;/

Gość dfff
Fryzjerka zaproponowała ze pomaluje mi wlosy na kolor zblizony do mojego naturalnego ale i tak beda odrosty bo nie dobierze tego koloru idealnie... nie wiem juz jak mam wrocic do mojego koloru.. jeszcze wkurzyl mnie moj facet bo kazal mi chodzi z odrostami jak jakas wiesniara! on nie widzi nic w tym zlego! o matko! przeciez ja mam wlosy do lopatek a on mi kaze chodzic z odrostami! on nic nie rozumie!

Gość dfff
wlasnie licze na to ze znajde taki kolor... tylko ten glupi chlopak nie rozumie ze nie moge wygladac jak wiesniara i chodzic z odrostami!

Gość buba125
a kto ci kaze sluchac faceta :///////

Gość SLUCHAJ MNIE
jedyne co mozesz zrobic to pofarbowac na zblizony do twojego kolor. a pozniej nawet jak nie bedziesz chciala farbowac juz to lepiej miec odrosty w kolorze podobnym do swojego niz pol wlosow rudych a pol brazowych. moglabys takze zrobic w salonie zabieg dekoloryzacju. jednak bardzo on niszczy wlosy, jak rozjasnianie czy trwala.i jest troche drogi.