Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnopr

co ja mam teraz zrobic? brzydze sie go!

Polecane posty

Gość ale to ja mam orgazmy
a nie jotpegi ;p głupie cipki jestescie, od takich zakompleksionych zazdrośnic faceci odchodza

Gość kajlsjfhs
Masturbacja to podobno norma rzecz, niektórzy uważają że czysta fizjologia:) Drażnią mnie tylko takie teksty (teraz juz nawet bawią), niektórych osób, że ojej co to będzie jak facet pójdzie do innej i tam będzie zaspokajał swoje potrzeby, to juz lepiej przed komputerem niech to robi...bo jak mężczyzna odejdzie od żony i znajdzie kochankę to świat się zawali niby i rano Słońce nie wzejdzie ....To już lepiej dać mu dupy bez tej "chemii", ot tak, bo przecież potrzeby Pana i Władcy są najważniejsze a my biedne kury domowe...no cóż taki nasz los...żałosne:)

Gość mnopr
zolzaa robie to z akazdym razem, gdy wyrzuca mi ze nie chce sie z nim kochac. ma racje, nie chce mi sie. tak naprawde jest bardzo zle, nie czuje do niego tego, co przed ciaza, nie podoba mi sie on, jest zaniedbany (pod wzgledem wygladu- zapasl sie, jak ...) nie wiem co mam robic, bo urasta to do naprawde powaznego problemu, jak sobie tak mysle, to moglabym sie juz z nim nigdy nie kochac

jestes powsciągliwa i baaaaardzo wymagająca......... skoro on rozumie twoj brak ochoty na seks...i herbatę w necie....to ty zrozum ta jego "wade".......

Gość mnopr
_acha_ a masz racje, moglam walnac drina zamiast tej herbaty, pewnie bym sie lepiej poczula!

Gość nie wiedzialam ze sa jeszcze
takie kobiety, dla ktorych masturbacja to cos obrzydliwego... :O brzydzisz sie jego spermy? dla twojej wiadomosci, jakby mi sie cos takego przytrafilo to moglabym ta sperme zlizac :P ( w miare swieza oczywiscie :P ) no chyba ze to nadal hormony po ciazy, ale jesli masz zawsze takie podejscie to wspolczuje facetowi

Gość zolzaa
problem jest wiekszy niz sie wydaje ,nie wiem co Ci poradzic poza szczera rozmowa albo odbudujecie wiezi pomiedzy soba albo bedzie coraz gorzej zalezec zalezy Ci jeszcze inaczej ta sytuacja nie "ruszyłaby Cie":p jesli potraficie ze soba szczerze rozmawiac powiedz mu o tym co nam,daj mu do zrozumienia ,ze Cie nie [pociaga tak jak kiedys i musi zaczac sie starac

Gość mnopr
zolzaa mowilam, nie raz nie piec. nie bedzie sie staral, bo mu sie wszystko nalezy, a ja nie jestem maszynka do ru... nia tylko kobieta , ktora potrzebuje ciepla, milosci i zrozumienia, a przede wszystkim brak mi tego zabiegania o siebie, staran, podchodów, bo takie "napiecie" budowane np. przez kilka godzin potrafi dac najlepszy sex na swiecie, a za "nalezy mi sie" to mam czasem ochote w morde dac...

Nie chcę być nie miła, ale może sama powinnaś rozładować swoje napięcie. Masturbacja to rzecz normalna i robią to nawet najbardziej aktywni seksualnie ludzie, którzy są w stałych i udanych związkach. acha -> macham Ci:) (nie pamiętam jak sie "łapkę" robiło:p)

Gość mnopr
ide spac, bo zaraz przyjedzie, nie mam sily na rozmowe, a nawet nie wiem, co mialabym mu powiedziec! bede jutro ... dziekuje za dobre i te gorsze slowa otuchy!

Gość do grzywa
[ czesc ] , bez spacji miedzy nawiasem i literami 🖐️

grzywa :D 🖐️ ja zaliczam od wczoraj sentymentalny powrót :) buzka dla Ciebie i Zuzy :)

Gość jaaak
I jak tam? Lepiej się czujesz?

Gość nedddd
widać, że nie masz problemu, nie dajesz chłopu n oo to sobie ulżył, a co, lepiej jakby poszedł do innej, jeżeli tak wolisz, to mu powiedz i później nie wypisuj tutaj na kafle bzdur, ze ciebie zostawił, b oto już było nieraz przerabiane, tylko, że te kobiety się nie przyznają, ze to ich wina