Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natika468

romeo i julia w teledysku...jakim?

Polecane posty

kiedyś na vivie słyszałam świetną piosenkę niestety nie zdąrzyłam zobaczyć tytułu ani wykonawcy ale spiewala to jakaś młoda kobieta a w teledysku były urywki filmu rome i julia tego z 1996 roku i ogólnie piosenka nawiązywała do tego . Wie może ktoś z was jak jest tego tytuł albo chociaż kto śpiewa? Bardzo prosze o pomoc.

Gość po szu kaj
znajdz sciezke dzwiekowa do filmu romeo i julia na wrzucie albo youtube

Gość grenadinne
mam na koncu jezyka, jak poczekasz to znajde

Gość po szu kaj
mialam te plyte w domu jak wygladala wokalistka?

Gość kwiatuszkowa.3
Love Story - Taylor Swift ?

oo tak, taylor swift :P miała wtedy 7 lat :D zobacz tu autorko : na yt poszukaj, może wpadniesz co to było... 1.. Garbage - #1 Crush 2. Everclear - Local God 3. Gavin Friday - Angel 4. Pretty Piece of Flesh 5. Des'ree - Kissing You 6. Butthole Surfers - Whatever (I Had A Dream) 7. Cardigans - Lovefool 8. Young Hearts Run Free 9. Everybody's Free (To Feel Good) 10. Mundy - To You I Bestow 11. Radiohead - Talk Show Host 12. Stina Nordenstam - Little Star

nie nie to nie to ... ta wokalistka to chyba taka blondynka była i to była raczej taka wesola piosenka i w refrenie było coś chyba coś o love z czym love powtarzane było kilka razy.

Gość sfwe
no juz ci pisali kilka razy Cardigans - Lovefool

Gość po szu kaj
love me, love me say that you love me tralalalalla Cardigans Lovefool ktos juz pisal:) na bank!

Gość willa
ja tez szukalam kiedys tej piosenki i to nie ta :((((

Gość willa
to nie taaaaaaaaaa

nie nie to raczej z tych starszych piosenek tzn z ok 1996 max 2000 i to nie love story ani leona lewis ... poza tym tu w teledysku nie występują urywki scen z filmu

no więc na vivie widziałam to w sylwestra gdzies ok 22-23 więc pewnie to była jakaś wielka lista przebojów lub coś w tym stylu... i jakieś szczegóły no ta babka co śpiewała to blondynka była chyba i miała takie troche dłuższe włosy i widać że motywem jej teledysku był centralnie ten film a nie jak niektore na you tube że leca ciagle sceny z filmu i tylko muzyka jest podlożona.:)

robaczek41 nie to nie to i to jest takie poważne powiedziałabym wręz smentne a tamta piosenka była taka radosna;)

pojęcia nie mam. ani na yt ani w google nic nie ma :o 🖐️ może jeszcze trafisz na nią ;) powodzenia :)