Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonda ------

napisałam do niego na gg parę pytań

Polecane posty

Gość ale trzeba wtedy sie spieszyc
z dzieckiem,a dziekuje za mlodego meza napewno bedzie superojcem i mezem,a wieczna latawica zadna nie chce byc ;]

Gość annnnnnnnn
To ktos mlodszy od kobiety nie moze byc sdobrym ojcem ?

Gość glupia i naiwna bylam
Przykro mi z twojego powodu i rozumiem,tym bardziej,ze sie nie ma nikogo to okropne i przykre,ale ja wiem,ze znajdziesz w sobie sile:) gdybys chciala kiedykolwiek pogadac o tym czy o tamtym to pisz smialo na gg 12741235 ,pozdrawiam cieplo i milej nocy zycze :):*

Gość Sonda ------
dzięki, zapisałam sobie numer jesteś bardzo miła, pewnie się odezwę :) teraz idę spać, wyczerpała mnie i ta noc i te rozważania :* powodzenia w nowym związku

"jak się kłócimy to już na ostro. wyzywamy się itp. ostatnio nawet nazwał mnie 'suką' a ja go 'pedałem' wydawało mi się, że 'pedał' jest mniej obraźliwy" no to faktycznie wyjątkowy cham :D:D Ty nazwalas go pedałem (stopien 5 w skali obraźliwosci) a on Cie suką (stopien 7)... Masz prawo czuc sie pokrzywdzona... Moglas wymagać, by powiedzial, ze jestes lesbijką (ten sam stopien czyli 5) Nastepnym razem proponuje nazwac go skurwysynem (stopień 7) albo do pedała dodać ze 2 okreslenia na stopniu 1 - czyli np leszcz, frajer itp :D:D:D wtedy nie bedziesz czuła dyskomfortu, że mniej go obraziłaś!!!

Gość a wiesz ze na gg czesto
wiadomosci nie docieraja do adresata?

Gość a wiesz ze na gg czesto
podoba mi sie powyzsza polemika :D