Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalony

pokusa

Polecane posty

Gość szalony

Jestem w stałym zwiazku od ponad roku jestem szcześliwy układa mi sie czyli jednak cały czas chodzi mi po głowie realizacja moich fantazji tzn przelotni romans z dziewczyna też w stałym zwiazku lub z dojrzała kobietą czy tez tak macie?

Też tak mamy. I koniecznie z dziwewczyną. Cześć ladaco.

Gość szwagierka
swinia i kurwiarz!!!

Gość wydepilowana pacha
ale szmaciarz....szkoda ze nie znam tej twojej wszystko bym jej wyspiewala:P FRAJER

Gość ale brumki to nikt nie
pojechał :D

Gość kaska.
jak na moje koles, to jeszcze nie dorosles do powaznego zwiazku. najpierw sie wyszalej, a potem mysl o partnerce na stale.

Gość kaska.
jak na moje koles, to jestes jeszcze niedojrzaly. wyszalej sie najpierw, a potem szukaj partnerki do stalego zwiazku... :/.

fantazjowanie jest najnormalniejszą ludzką cechą.

Gość czarnopomarancza
ja bym chciała z kilkoma facetami na raz albo z przyjaciólka..ale marzenia to marzenia

A też tak mamy. Choć trochę w innej sytuacji. Trudno powiedzieć, że jestem w związku, raczej w znajomości - duża odległość, bardzo rzadkie spotkanie. I w sumie nie wiadomo co to jest, co to będzie. Ale przy tym jednak od pewnego czasu są fantazje chyba najbardziej o takiej przyjaźni połączonej z seksem. Bez zastanawiania się co się w tym czuje i co z tego będzie. Choć akurat niekoniecznie z kimś w stałym związku. Ale jeśli już to zdecydowanie z kimś świadomym tej sytuacji i komu coś takiego by odpowiadało.

Gość bluuszcz
nigdy takich pokus nie miałam ,az poznałam swego instruktora jazdy.po pierwszm spotkaniu czułam ze go chce-jak nikogo nigdy.czułam te napiecie miedzy nami.on zone,ja meża-nie dopuszczalismy takich rzeczy,nie gadalismy o tym ale to wisiało miedzy nami.nie wytrzymalismy napiecia-praktycznie rzucilismy sie na siebie w pewnym zakątku,sex niebianski-moze dlatego ze zakazany.wrócilismy nie wspominając o tym ani słowa.rozeszlismy sie na koniec kursu tez jak gdyby nigdy nic.to była niezapomniana przygoda