Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21 lat rozmiar 38/40

pytanie do kobietek noszących rozmiar 38/40

Polecane posty

Gość //////////////
a pytanie brzmi?

co nosicie żeby czuć się pięknie i seksi?

mam dość duży biust i okrągły tyłek... trudno mi schudnąć... co nosić, zeby dobrze wyglądać?

wszystkie 36 nosicie? proszę o radę...

Gość Iaaaaa
Ja noszę 40, a nawet czasem 42 (na dole). I czuję się pięknie i seksownie. Jestem wysoka i dość zgrabna jednak kształty kobiecie posiadam stąd mó rozmiar. Mam 175cm i ważę 70kg. Ja wiem ile ważę, ale ludzie obserwujący mnie z boku dają mi nawet 60kg. Potrafię ukryć swoje mankamenty to chyba znaczy, że potrafię się ubrać skoro mimo 70kg się podobam:)

Gość duża maleńka
ale to zależy od budowy ciała, można nosić rozmiar 40 kilka i wyglądać lepiej niż 36, jak jesteś proporcjonalnie zbudowana, a tłuszczol nie obrał jakiegoś szczególnego jedynego miejsca na swoje gromadzenie się to co tam nie założysz będziesz raczej dobrze wyglądać. ja mam szerokie ramiona, rozbudowana klate i odstającu brzuszek. I najlepiej się czuje w bluzkach rozszerzanych pod biustem a kończących gdzieś za tyłkiem, a dekolt w serek. no i coś na ramiona, żeby gole nie były. swoja droga zaznaczony w tytule tematu rozmiar 38 to nie jest duży rozmiar, osoba która, ma powyżej 170 i rozmiar 38 to jest raczej szczupła

Gość kaska.
ja mam wlasnie taki rozmiar.;D tzn. gora 38, a dol 40. waze 58kg, przy wzrosie 160cm. i wcale jakos gruba sie nie czuje.;D czasem tez wchodze w rozmiary 36. tak naprawde nie liczy sie rozmiar na metce, tylko podejscie do siebie. a jesli chodzi o ubior, to chodze we wszystkim, co mi sie podoba...;)

Gość ja mam akurat odwrotnie
40, nawet 42 na górze - duzy biust i szerokie ramiona, a 38 na dole. Ubieram się tak, żeby podkreslić talię, ładne nogi i zamaskować szerokie ramiona. Lubię krótkie spódnice, tzn. przed kolano, mimo, że mam 176 cm wzrostu noszę wysokie obcasy, ale raczej nie szpilki, dekolty w szpic, czy karo, unikam okragłych wycięć, bluzki kopertowe, żadnych koronek, falbanek na górze, poduszki na ramionach też wykluczone, ubrania dopasowane, żadnych worków, ale tez nic obcisłego i wydaje mi się, że wyglądam dobrze.

Gość 70 kg przy 175 cm
szczuplo i na 60 na pewno nie wygladasz, a za chcesz szczuplo wyglaac to w takie bajki wierzysz 40 u mlodej dziewczyny, 42 to juz duzo

Gość ja mam akurat odwrotnie
Zależy jaką ma budowę. Ja ważę niewiele mniej, bo jakieś 66-67 kilo i nie jestem jakoś specjalnie gruba. Mam mocne kości, dużo mięsni, bo sporo ćwiczę i oczywiście nie jestem jakaś eteryczna i wiotka modelka, ale i jakiś fałd tłuszczu na mnie nie ma. Zdarzyło mi sie nawet przekroczyć kiedyś 70 kilo i nikt nie zauważyl nawet, że przytyłam, chociaż ja oczywiście to widziałam i czułam po ubraniach.