Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zdezorientowana365

Dziwna wysypka na nogach, po użyciu samoopalacza??

Polecane posty

Witam wszystkie panie ;-) Zaglądam tu często i czytam Wasze wypowiedzi { często pomagają mi w moich problemach }, ale piszę tutaj dopiero pierwszy raz. Dałam to do `dyskusji ogólnej` bo nie wiedziałam gdzie umieścić. W piątek używałam samoopalacza do nóg w balsamie, ale że efekt był mało widoczny to w niedziele rano `poprawiłam` to chusteczką samoopalającą. Po południu, wybrałam się nad jezioro { byłam tam nawet nie godzinę i nie wchodziłam do wody }. Rano obudziłam się ze straszną wysypką na nogach. Nie swędziało, nie piekło, w ogóle tego nie czułam. Miałam takie dziwne wypustki na nogach { w kolorze skóry }, jakby takie bąble? I do tego mnóstwo czerwonych kropek. Po południu po wypustkach ani śladu, ale zostały te kropki ... Nie wiem czy udać się z tym do dermatologa, czy jeszcze poczekać? Może to uczulenie na skład globulek dopochwowych { użyte w niedziele ? }. Ale chyba powinno mi to wyjść w okolicach intymnych a nie na nogach... Wybaczcie, ale nie mogę doszukać się źródła tej okropnej wysypki ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować