Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skórka pomarańczy

Celulit - Pomocy !

Polecane posty

Gość mmm5
hej! ja właśnie przeszukałam cały internet na temat celulitu i wszedzie radzone są kremy i pilingi, lecz moim zdaniem największą przyczyną celulitu jest brak ruchu więc radze zacząć ćwiczyć

Gość zniżka na głupote
ta kupujcie badziewiowate kremiki i siedzcie i patrzcie sie w tv i podjadajcie najlepiej orzeszki lub chipsy. ja mam 172 wzrostu.waze 67kg. i nie ma cellulitu. codziennie biegam od roku . to jest recepta !

Gość MyszkaSzyszka
Najważniejsze to ruch i dieta uboga w sól i cukry. Do tego dorzuć kosmetyki. Ja stosuję program antycellulitowy EVA NATURA (żel z peelingiem pod prysznic + balsam). Dla mnie jest bardzo fajny i w dostępnej cenie.

Gość alalalalal
najwazniejsze zeby nie jesc duzo soli, ja zawsze jem duzo slodyczy cwicze czasem ale nie systematycznie i nie mialam celilitu do czasu kiedy zaczelam dodawac sol np do jajecznicy kanapek itd

No tak sport to jedna z recept, trzeba oczywiście też błonnik w diecie wprowadzić. Ale przydałoby się skorzystać też z suplementacji, bo jakby nie patrzeć to dopiero przy suplementach ludzie dopiero mają fajne efekty. Znalazłem bardzo fajny produkt nazywa się Sanogel i można go dostaćw sklepie suplementymbm.pl. Produkt pierwsza klasa przy oczyszczaniu organizmu a tobie może się przydać przy zwlczaniu cellulitisu. Możesz zaglądnąć poczytać co nieco o jego efektach