Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sk贸rka pomara艅czy

Celulit - Pomocy !

Polecane posty

Go艣膰 mmm5
hej! ja w艂a艣nie przeszuka艂am ca艂y internet na temat celulitu i wszedzie radzone s膮 kremy i pilingi, lecz moim zdaniem najwi臋ksz膮 przyczyn膮 celulitu jest brak ruchu wi臋c radze zacz膮膰 膰wiczy膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zni偶ka na g艂upote
ta kupujcie badziewiowate kremiki i siedzcie i patrzcie sie w tv i podjadajcie najlepiej orzeszki lub chipsy. ja mam 172 wzrostu.waze 67kg. i nie ma cellulitu. codziennie biegam od roku . to jest recepta !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MyszkaSzyszka
Najwa偶niejsze to ruch i dieta uboga w s贸l i cukry. Do tego dorzu膰 kosmetyki. Ja stosuj臋 program antycellulitowy EVA NATURA (偶el z peelingiem pod prysznic + balsam). Dla mnie jest bardzo fajny i w dost臋pnej cenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alalalalal
najwazniejsze zeby nie jesc duzo soli, ja zawsze jem duzo slodyczy cwicze czasem ale nie systematycznie i nie mialam celilitu do czasu kiedy zaczelam dodawac sol np do jajecznicy kanapek itd

Udost臋pnij ten post

No tak sport to jedna z recept, trzeba oczywi艣cie te偶 b艂onnik w diecie wprowadzi膰. Ale przyda艂oby si臋 skorzysta膰 te偶 z suplementacji, bo jakby nie patrze膰 to dopiero przy suplementach ludzie dopiero maj膮 fajne efekty. Znalaz艂em bardzo fajny produkt nazywa si臋 Sanogel i mo偶na go dosta膰w sklepie suplementymbm.pl. Produkt pierwsza klasa przy oczyszczaniu organizmu a tobie mo偶e si臋 przyda膰 przy zwlczaniu cellulitisu. Mo偶esz zagl膮dn膮膰 poczyta膰 co nieco o jego efektach

Udost臋pnij ten post