Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość karolax2

Zmiana z Harmonetu na Yasmin

Polecane posty

Gość karolax2

Stosuje antykoncepcje prawie 2 lata.Na poczatku korzystałam z Yasminelle a po roku zmieniłam na harmonet az do teraz. Po konsultacji ginem doszliśmy do wniosku że skoro po Yasminelle czułam sie ok a podczas brania harmonetu spadła chęc do seksu i ogólne samopoczucie w sprawach łózkowych było niecekawe chodziłam podenerwowana jak mój chłopak chciał sie kochać.Podobno niektóre kobiety po Harmonecie maja takie dolegliwości... Dostałam recepte na Yasmin, nawet nie zauwazyłam że to nie te co brałam na samym początku dopiero przy odbiorze ich w aptece :/ Z tego co czytałam Yasminelle maja mniej chormonów i są zdrowsze, dlatego chciałam je zaraz po tej jednej paczce zacząć zażywać.Stad pytanie czy można w taki sposób postąpić aby niec sie nie stało :)Faktycznie po Yasminie chęć na igraszki wróciła i lepiej sie czuję fizycznie ale mimo wszystko chciałabym wrócić do Yasminelleale acha i po jasminie jaby włosy mi wychodza troche bardziej, tak mi sie wydaje.... Oprócz tego chciałam Was jeszcze spytć czy maćie lub miałyście problem z plamieniem przez cały czas po zmianie tabsów(niedługo kolejny okres ) martwie sie ile to plamienie jeszcze może trwać...Zawsze miałam problemy z cera i niestety po zmianie z harmonetu na Yasmin mam kaszke na czole czego nie było juz spory czas i pojedyncze syfki sie pojawiły :(, ogólnie cera wygląda gorzej:( Przypuszczam że ta zmiana jest w 99,9% powodem pojawienia sie tego czegos na twarzy.Zastanawiam sie czemu aż tak mocno zareagował mój organizm , bo z tego co czytałam raczej tradzik powinien zejśc a nie znów pojawić sie i do tego nasilać :( Prosze o wasze podpowiedzi i rady.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować