Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mela 101

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Mela 101

Cześć! przeczytałam Wasze wypowiedzi, pomogły mi, lecz ja mam trochę inną historię, mam nadzieję że coś mi poradzicie odpowiecie...Staramy się z mężem o dziecko i kochaliśmy się w dni płodne, po kilku dniach po stosunku zaczęłam czuć różne objawy takie jak: bolesność sutków, bolesność brzucha, częste wizyty w toalecie, mdłości, słabo mi jest, senność, nie mam siły, żyły mam widoczne na całym ciele, zmienił mi się apetyt, mam powiększoną pochwę, większą ochotę na seks, jestem wyciszona nie mam ochoty na rozrywkowe życie, zawsze mam regularne cykle co 30 lub 31 dni, w tym cyklu 25 dnia cyklu dostałam krwawienie, które trwało ok 1,5 dnia, było słabsze, a w czasie oczekiwanej miesiączki żadnego krwawienia nie było, zrobiłam test 31 dnia cyklu i wyszło że nie jestem w ciąży, czy jest szansa że jestem? może było za mało hcg w moczu dlatego wynik był błędny? mam taką nadzieję...następny test mam zamiar zrobić za kilka dni.proszę o odpowiedz

Gość idź na betę

Gość Mela 101
Cześć miło że odpisałaś. Na co mam iść??

Gość idź na betę
Beta HCG - test to badanie z krwi które wykrywa bardzo wczesną ciąże, robi się go w każdym laboratorium-odpłatnie bez skierowania,koszt ok 20-30zł....jeżeli wykaże ciąże powtarza się go po 48 godz żeby sprawdzić czy ciąża się przwidłowo rozwija, bo różnie bywa z tak wczesną ciążą

Gość Mela 101
Dziękuję za odpowiedz, chyba tak zrobię, zrobię takie badanie, to będzie pewny wynik:)

Gość Mela 101
Jesteś jeszcze?? wysłałam mój temat na blog i inne dziewczyny myślą raczej, że wmawiam sobie ciążę. A Ty jak myślisz?

Gość idź na betę
objawy masz typowo ciążowe...szkoda że nie prowadzisz obserwacji swoich cyklów- NPR- tj.temperatura,śluż,szyjka macicy-wtedy wiedzialabyś czy jestes wciąży....

Gość idź na betę
a to krwawienie w 25 dniu to mogło być implantacyjne

Gość Mela 101
Dziękuję!! Dałaś mi nadzieję. Pójdę jak najszybciej. Mierzyłam sobie 2 razy 2 dni i 3 dni temu i była 37, oraz 36,9. A śluz mam biały i obfitszy, codzienny, powinnam mierzyć codziennie temp i bardziej obserwować swój organizm, masz racje!

Gość idź na betę
tylko pamiętaj że temperaturę mierzymy -pod językiem lub w pochwie czy odbycie- tylko i wyłącznie rano przed wstaniem z łóżka i codziennie o tej samej godzinie

Gość Mela 101
Dziękuję Ci!!!