Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rocznica zaręczyn

Rocznica zaręczyn

Polecane posty

Gość Rocznica zaręczyn

Obchodzicie ten dzień jakoś, świętujecie? Rocznicy ślubu jeszcze nie ma, bo do niego jeszcze nie doszło :p

my obchodzimy rocznice zareczyn bo slubu jeszcze nie bylo :D hahaa

Gość rfwrefw
My też nie. Czasem mi się data przypomni, przypadkiem, to coś wspominam i ogólnie jest miło ale że nie przykładamy wagi do dat, to zwykle ani ja, ani on nie pamiętamy.

Gość No to widzę że
nie ma co świętować co? hihi

a my obchodziny datę zaręczyn nie jakoś szczególnie ale zawsze dostaje od mąza kwiata zaprasza mnie do kina albo na kolacje . co prawda ja w ogóle o tym zapominam ale męza mam pamietliwego

Gość jukrecja
Właśnie nie rozumiem dlaczego tak wiele par nie obchodzi swojej rocznicy...przecież tak miło raz na rok sprawić sobie przyjemność i celebrować każdą chwilę bycia z sobą. ze zwykłego dnia zrobić wyjątkowy czas. Takie rzeczy odświeżają związek.

Nie świętowaliśmy rocznicy zaręczyn, o rocznicy ślubu też czasem zapominamy. W zasadzie nie potrzebujemy "okazji", by się sobą cieszyć, spędzić fajnie czas. Omija nas cała napinka - co kupić drugiej osobie, jak to zorganizować. Idziemy na spontan :) Tym bardziej, że oboje cenimy prostotę, bliskość natury, więc zamiast kolacji przy świecach jest spacer po jakimś wyjątkowym miejscu, pójście na "nasz" koncert.

Gość dysikusja
My już w rocznice zaręczyn byliśmy małzenstwem :P Nie znam par które tak długo tkwią w narzeczenstwie, przeciez bez sensu się zaręczać jesli ma się zamiar lata czekać na ślub :O

Gość conis
Przecież to nie chodzi o to żeby robić sobie nie wiadomo jakie prezenty. Wystarczy jak inaczej się spędzi się ten czas. :) Ja bym chciała w naszą rocznicę gdzieś wyjechać marzy mi się taki winny pobyt w Głęboczku http://bit.ly/ooElHC ale wyjście na kolację gdzieś do knajpki obok też będzie ok ;)

Najlepiej zdecydować się na coś, co pozwoli Wam spędzić wam wspolnie trochę czasu - wyjście na gokarty, moze jakiś kurs, albo weekend we dwoje nad morzem, albo na mazurach. Pomyśl o tym. Podobno fajnie jest w Primaverze SPA w Jastrzebiej Górze.