franczesko123 0 Napisano Sierpień 4, 2009 Czy test zrobiony w 16. tygodniu domniemanej ciąży, negatywny, jest wiarygodny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkjkjkjkjkjkj Napisano Sierpień 4, 2009 jak najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhhhhhhhh Napisano Sierpień 4, 2009 oczywiście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franczesko123 0 Napisano Sierpień 5, 2009 Wznawiam temat, proszę jeszcze o wasze opinie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Sierpień 5, 2009 Skoro to moze byc 16 tydzień, to zapewne byłas u ginekologa...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franczesko123 0 Napisano Sierpień 5, 2009 Byłam w momencie, gdy mogla to być 2, 5 miesięczna ciąza. Ale wykrył tylko nadzerkę, mógł się pomylić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venusta 0 Napisano Sierpień 5, 2009 co za problem ? test negatywny, lekarz nic nie znalazł NIE JESTES W CIAZY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franczesko123 0 Napisano Sierpień 5, 2009 Miałam 4 okresy, od tamtego czasu, a teraz kolejny mi się spóźnia mam już 35 dzień cyklu, nigdy nie miałam tak długich, bolą mnie piersi głównie sutki, czasem podbrzusze, i dalej okresu nie widać... I poddaję wątpliwości wszystko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franczesko123 0 Napisano Sierpień 5, 2009 Czy ja mogę byc w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Sierpień 5, 2009 Jezu kobieto, weź się już opanuj. NIE JESTES W CIĄŻY i juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloooooooo 0 Napisano Sierpień 5, 2009 A moze przez ta nadzerke ci sie spoznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość POMÓSZCIE Napisano Sierpień 5, 2009 A NEGATYWNY TEST 23 DNI PO STOSUNKU, WIARYGODNY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 5, 2009 Idzcie wszystkie na badanie krwi beta hcg i sie dowiecie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach