Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona duszyczka przez chama

Nigdy nie myślałem o Tobie...

Polecane posty

....jako o kims z kim moglbym byc....bylas naiwna idiotka wirzac ze jest inaczej....takich jak Ty to na pęczki....:(" Boli jak diabli...:(a niby tak mnie uwielbiał....:-o

Gość u mnie było BOSKO
nie przejmuj się, dobrze że wiesz, oni nie chcą z nami być, tylko uprawiać seks.

:( nie bylam z nim w zwiazku....raczej bylam dla niego kolem zapasowym.......na szczescie nie poszlam z nim do łózka...... na świeta sie teoretycznie pogodzilismy-napisal zapomnijmy o tych wszystkich przykrych slowach... raz na jakis czas mamy sporadyczny kontakt...prawie w ogole....ale on sie dziwil ze nie chcialam sie z nim na kawe umowiec kiedy 2 razy mi proponowal:-o myslal ze po czyms takim bede chciala sie z nim spotykac jeszcze:-o wybaczylam ale nie zapomnialam.......

nie kochanką... jak nie mial panienki to odzywal sie do mnie,pisal,dzownil...a potem cisza....ile mozna to znosic... w koncu powiedzialam pas.....

Jak kochanka jak nie poszla z nim do łóżka to zeby byc kochanka to trzeba isc do lozka, tak? to wytlumacz mi prosze kim jest osoba, ktora nie sypia ale chodzi za reke z zonatym facetem, patrzy czule w jego oczy i caluje w policzek, kolezanka??

"kochanka - utrzymanka, faworyta, amantka, kobieta (inna niż żona), z którą żonaty mężczyzna pozostaje w (zwykle długotrwałym) związku seksualnym, kobieta utrzymująca stosunki seksualne z mężczyzną bez zawarcia związku małżeńskiego"

"kochanka - utrzymanka, faworyta, amantka, kobieta (inna niż żona), z którą żonaty mężczyzna pozostaje w (zwykle długotrwałym) związku seksualnym, kobieta utrzymująca stosunki seksualne z mężczyzną bez zawarcia związku małżeńskiego" zamiast podawac mi definicje kochanki z wikipedii czy bog wie skad, to odpowiedz na moje pytanie

Dojdź do tego drogą dedukcji, definicja kochanki mówi, że jest to kobieta, która UTRZYMUJE KONTAKT SEKSUALNY z (żonatym/zajętym) mężczyzną. Bo chyba nie nazwiesz kontaktem seksualnym patrzenie sobie w oczy i trzymanie się za rękę?

Dojdź do tego drogą dedukcji, definicja kochanki mówi, że jest to kobieta, która UTRZYMUJE KONTAKT SEKSUALNY z (żonatym/zajętym) mężczyzną. Bo chyba nie nazwiesz kontaktem seksualnym patrzenie sobie w oczy i trzymanie się za rękę gosciu, nie gadaj mi tu o dedukcji, chce poznac twoje okreslenie na osobe ktora opisalem, wiec nie stosuj wybiegow tylko zwyczajnie nazwij

Jestem kobietą, "gościu". Wg słownikowej definicji kochanki: nie jest kochanką - proste.

zawsze szczery wygoogluj sobie:) zwykle mężczyźni mają problem ze zdefiniowaniem i określaniem granic miedzy byciem kochankiem/przyjacielem/partnerem, żongluja tymi określeniami jak im pasuje;)

zawsze szczery wygoogluj sobie zwykle mężczyźni mają problem ze zdefiniowaniem i określaniem granic miedzy byciem kochankiem/przyjacielem/partnerem, żongluja tymi określeniami jak im pasuje tak tak, najlepiej uciec od tematu :-) przyjazn z tego co kojarze ma zwiazek ze szczeroscia, zaufaniem i innymi cechami, ktore w konfrontacji z zonatym mezczyzna jakby nie maja racji bytu :-)

zależy od potrzeb obu stron, chociaz w kontekście tej sprawy rzeczywiście powinnam napisać: "przyjaciółka"

Ja pierniczę, rzuciłeś hasłem o kochance, okazuje się, że to nie to, a potem domagasz się nazwania "dziewczyny, która trzyma się za ręce i patrzy w oczy żonatemu facetowi". Tak na marginesie-czy autorka gdzieś tu napisała, że on jest żonaty? Dziewczyna, która nie sypia z facetem, ale trzyma się za ręce i patrzy w oczy żonatemu facetowi jest dziewczyną, która nie sypia z facetem, ale trzyma się za ręce i patrzy w oczy żonatemu facetowi. Nie jest kochanką. Jak chcesz jednosłownej nazwy takiej relacji to zapytaj mamy, albo znajomych, bo to temat na dłuższą dyskusję :) Ile ludzi, tyle relacji, ale określenie "kochanka" ma jednoznaczny termin.

'oni nie chcą z nami być, tylko uprawiać seks.' WAM to się nigdy nie dogodzi!! jak chce seksu to samiec niedobry tylko o jednym myśli a jak nie chce seksu to bum na erotyczny i topik 'moj partner odmawia wspolzycia'

Ja pierniczę, rzuciłeś hasłem o kochance, okazuje się, że to nie to bo ty tak twierdzisz? idac dalej to gdzie sie zaczynaja kontakty seksualne? jak pocaluje czy dopiero jak z jezykiem? musi byc stosunek czy nie? a jesli ktos bedzie pobudzony od trzymania za reke i patrzenia w oczy to juz sa to relacje seksualne? :-) a co do kwestii zony - to znaczy, ze jesli jest chlopak i robi na dwa fronty to ta druga to kto? nie kochanka? :-) no tak - to jest ta druga i nie wolno jej kochanka nazywac! bron boze! :-) mozesz sobie pierniczyc do woli a dlugie dyskusje bywaja bardzo interesujace

"bo ty tak twierdzisz?" Bo taka jest definicja. "mozesz sobie pierniczyc do woli a dlugie dyskusje bywaja bardzo interesujace" Nie wątpię, z interesującymi rozmówcami i jeśli ma się czas-owszem. "idac dalej to gdzie sie zaczynaja kontakty seksualne? jak pocaluje czy dopiero jak z jezykiem? musi byc stosunek czy nie? a jesli ktos bedzie pobudzony od trzymania za reke i patrzenia w oczy to juz sa to relacje seksualne? " Ile ty masz lat, że nie wiesz, co to jest kontakt seksualny?:o "a co do kwestii zony - to znaczy, ze jesli jest chlopak i robi na dwa fronty to ta druga to kto? nie kochanka? no tak - to jest ta druga i nie wolno jej kochanka nazywac! bron boze! " Gdzie tu jest napisane, że on ma żonę, pytam ja się - drugi raz?:)