Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20stolatkaaa

Nie chudne, bo ? Waszym zdaniem...

Polecane posty

Gość 20stolatkaaa

Obecnie od 3 miesiecy jem max 1000 kcal + cwiczenia co 2 dzien, a mimo to schudlam jedyne 0.5 kg. Co mam zrobic? Co jesc ? Nie mam juz siły patrzec na zerowe efekty.

Gość a co jesz
ile wazysz/wzrost?

Gość 20stolatkaaa
162cm 62kg

Gość 20stolatkaaa
Co jem? gotowany kurczak warzywa czasem jajko, bez tłuszczu ciemne pieczywo owoce zielona herbata tunczyk bialy ser np

Gość to nie wiem
wg mnie jest to niemozliwe niechudnac...

Gość więcej seksu
i nie ędziesz musiała sie za bardzo przejmować wagą

Gość Maryyyyyyylaaaaaaa
duzo ruchu, spacery dłuuuugie, duzo wody mineralnej warzyw i owoców, a jak chcesz pobudzić swój organizm do pracy zafunduj sobie diete kapusciana mi pomogło bardzo dzis waże 55 kg, a przez ostatnie 2 lata nie mogłam zejść z 63 kg

Gość 20stolatkaaa
Przewaznie 4-5 na dzien Ale przewaznie jest tak, ze po 2 posiłku dostaje takie masakryczne bole brzucha "jakby takie masakryczne przejedzenie" chociaz zjadlam tylko no jedno jablko, czy troche ryby, ze pozniej przez 6 godz nie dam rady nic zjesc.

Gość 20stolatkaaa
Nie cierpie kapusty:|

przede wszystkim nie licz kalorii staraj sie nie dopuścić do głodu jedz jak najwięcej warzyw (surowych) duzo ogórków i sałaty mozesz jesc bez ograniczen tylko musisz wiedziec co nie łącz nabiału z miesem czy ryba zachowaj taka zasade; warzywa+mieso warzywa+nabiał jak chcesz zebym napisala Ci wiecej podaj mi swoj nr gg bedzie mi sie lepiej pisalo:)

Gość gregfdgfrege
maryylaa - mozesz powiedziec jak schudłas? bo waze tyle samo ile wazyłas ty, codziennie na rowerku 50min, jem raczej normalnie, tylko bez słodyczy i nie chudne nic

ja schudłam bez zadnych cwiczen w ciagu pierwszego tygodnia 7 kg przy takim odzywianiu jak wyzej oczywiscie to nie wszystkie zasady jakich przestrzegalam

Gość gregfdgfrege
Alberione - a czy można jeść wszystko (oprócz słodyczy)? Ja nie potrafie byc na diecie, nie moge sie ograniczac do kefirka + sałaty ale za to duzo cwicze...oprócz tego rowerka, 2x w tygodniu na basen i na saune po godzinie

Gość vsv
ja mam to samo 182 cm 105 kg, jem max 1500 kcal, codziennie jezdze godzine na roweze i godzine cewicze aeroby i moja waga parzez 4 miesiace diety sapdla tylko o 0,8 kg!!! nie mam problemow z tarczyca, tak powiedizla lekarz, chormony sa bardzo blisko limitu na dolnej granicy ale lekarz powiedzial ze mieszcza sie tymi 3 tysiecznymi w granyicy wiec nie trzeba nic leczyc, jem same warzywa, ne jem miesa, jem 3 posilki dziennnie, nie uzywam msla margaryny oliwy oleju zadnego tluszczy, pozwalam sobie na dodanie lyzeczki smietany do szpinaku i nie chudne!!!! nie wiem jak mam schudnac!! moze ktos mi mi poraqdz!

Gość 20stolatkaaa
15605933

Gość gregfdgfrege
Alberione, wydaje mi sie, ze schudłas tak duzo, bo wazyłas prawie 100kg, ja o 40 mniej Chociaz dla mnie to i tak jestes Boginią... schudłas 30kg, a ja za cholere nie moge zrzucic 10 mozesz cos jeszcze napisac o swoim odchudzaniu?

Gość no jaki ty masz problem
ja ma 178 i waże 56 no i jak ja mam przytyć a ty się takimi pierdolam przejmujesz.nie warto!!!!!!!!!!

moja dieta byla podzielona na tygodnie wszystkich tygodni bylo 14 oczywiscie pierwsze 2 tygodnie byly najciezsze z kazdym tygodniem dochodzily nowe zeczy oczywiscie ze jem wszystko oprócz ziemniakow zup sosow i owocow (owoc musialam traktowac jako oddzielny posilek i moglam go zjesc poł godziny przed jedzeniem lub dopiero dwie godziny po jedzeniu) kotlety, ryby bez panierki najlepiej wszystko przygotowywac na grillu elektrycznym

Gość 20stolatkaaa
Jest to dla mnie problem, poniewaz nie moge normalnie jesc, gdyz bede drastycznie tyc

tak zgadzam sie z toba mi bylo latwiej zrzucić bo mialam duza nadwage ale na mojej diecie chudna tez osoby które nie maja takich problemow jakie mialam ja podstawa to warzywa!!!! do oporu ile sie da :) oczywiscie nie marchewke( zawiera duzo cukru) a co do slodyczy to nie powiem bo podjadalam i to sporo:) i do tego dochodzily litry wina;) bo z piwa musialam zrezygnowac:)

Gość hakunamamatataa
Alberione--> gratuluje wytrwałości i takiego spadku wagi:) czy możesz zdradzic co jadłas, jakich zasad się trzymałaś? i czy jakiś sport uprawiałaś?dziękuję z góry za odpowiedź:)

20...stko jak cwiczysz to może tłuszcz zmienia ci sie w mięsnie, a te są cięższe?

Gość 20stolatkaaa
Nie, bo nie cwicze az tak duzo. Troche brzuszkow i rower. Mysle, ze mam spiepszona przemiane materii.

ja tez tak mam z ta przemiana to u mnie słabo :/trzy razy dziennie pij łyzke octu JABŁKOWEGO w pół szklanki wody najlepiej pół godziny przed posilkiem pomaga :)

Gość fiziu miziu
Alberione, czy jest jakas nazwa Twojej diety? I w jakiej postaci jadłas te warzywa, np na śniadanie? Po prostu chrupałaś sałatę czy jakieś dania z niej robiłaś?

Gość 20stolatkaaa
Ja 2 lata temu cierpialam na anoreksje, wazylam 31 kg. Nie wiem, moze to nadal jakies skutki uboczne ;\ Te bole brzucha, nie chudniecie....