Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rameczka

Potrzebuję opinii na temat cyfrowych ramek do zdjęć.

Polecane posty

Gość Rameczka

Chcę kupić na prezent ślubny i nie wiem jakiej firmy kupić i z jakimi parametrami. Może coś polecicie i doradzicie?

Mnie się wydaje, że cyfrowa ramka to nie jest najlepszy prezent. Ja bym wolała dostać zdjęcia w "klasycznym" wydaniu. Przejrzyj stronę superfoto.pl, może spodobają Ci się fotoksiążki albo inne gadżety.

Mnie się wydaje, że cyfrowa ramka to nie jest najlepszy prezent. Ja bym wolała dostać zdjęcia w "klasycznym" wydaniu. Przejrzyj stronę superfoto.pl, może spodobają Ci się fotoksiążki albo inne gadżety.

Gość cyfrowaramka
znajomi kupili taką, jak ta ze sklepu tanieje.pl (2 posty wyżej) dla naszej wspólnej koleżanki. Była bardzo zadowolona :)

Gość cube
a ile chcesz przeznaczyć pieniędzy na tą ramkę? bo jednak ich ceny są znacznie zróżnicowane..jedną z lepszych i w miarę tanich jest Samsung SPF-71E ASAP, na 3kropki.pl kosztuje ona jakieś 288zł, a ma 120 mb pamięci i pięć szybkości odtwarzania slajdów..no i ładnie wygląda ;)

Te elektryczne ramki to jest wcale niegłupi wynalazek - według mnie dosyć oryginalny ;) Ostatnio sama kupowałam taką ramkę swojemu ukochanemu - dokładnie taki model http://www.hihawa.pl/produkty/Ramki%20cyfrowe/Omega%20Ramka%20cyfrowa%20MP4%2C%207%20cali-125.html . Nie wpadło by mi do głowy by podarować coś takiego jako prezent ślubny, ale być może w przyszłości sama go zastosuję w tym celu ;)

Ja uważam, że to jest całkiem fajny gadżet. Ostatnio kupiłam taką rodzicom na rocznicę ślubu i też im się podobała. Dość duży wybór takich ramek jest na megamedia.pl więc możesz sobie sprawdzić. Ja kupiłam akurat Philipsa ale z tego co słyszałam to Lenco też są dobre.