Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bu bu

Sprzedam wozek deltim puma

Polecane posty

Gość Bu bu

Mam do zaoferowania wozek gleboko-spacerowy firmy deltim model puma,kolor fiolecik z wyscielanym srodkiem na jasny róż.Gondolka duza,spacerowka z oslonka na nozki i parasolka od slonca i fotelik z adapterem ktory mozna zamontowac na stelaz wozka,do tego jest torba do wozka(z przewijakiem),moskitiera i folia przeciwdeszczowa.Jezeli ktos jest zainteresowany to prosze napisac na mojego mejla a przesle fotki.Moj mejl: baskol1983@interia.pl

Gość marlenka453
a jaka cena?

Gość bu bu
cena 500zl

Zastanawiałam się nad tym wózkiem, jak go zobaczyłam w necie. Ale na żywo wydał mi się jakiś taki "plastikowy", jak dla lalek. I nie ma skrętnych kółek i amortyzacja jest do bani, a w zasadzie jej nie ma. Tyle z moich obserwacji. Ale życzę szybkiego zbytu :)

Gość bu bu
Havanna ja nie po to dalam ogloszenie zeby ktos komentowal jaki to wozek tylko jezeli sie komus spodoba to zeby napisal jak ktos chetny.I nie zgadzam sie z Toba jak nie widzialas i nie jezdzilas tym wozkiem to nie wypowiadaj sie z samych obserwacji na necie.Bo amortyzacja jest na wszystkich kolkach 3-stopniowa,stelaz aluminiowy i wcale nie wyglada ten wozek na plastikowy.A super sie nim jezdzi i dziecko ma duzo miejsca bo gondolka jest oszerna a nie jak w innych wozkach taka wazka.

Gość Basia**
:)

Gość bu bu
chyba nikt nie chce mojego wozka :(

Gość basia wystaw na all

Chyba napisałam, że oglądałam na żywo, więc wiem, o czym piszę. A forum jest po to między innymi, żeby zdobyć informacje na dany temat, więc jak ktoś by szukał, to przekazuję te, które znam i tyle.

Gość oani
wlasnie to skretne kolka sa do doopy bo sie czasem tak skrecaja podczas spaceru, ze musze co chwile przystawac i prostowac, bo jak sie cholerstwo zakreci to nie da rady inaczej. Wiem bo mam i chetnie bym wyrzucila. To bardziej uciazliwe niz pomocne jest.

Gość maximmma
oani..chyba masz jakis szajsowy wozek...w normalnych skretne kolka nie kreca sie jak nie trzeba no i mozna je zablokowac...buahahahha...jak sie kupilo szajs za 500 zl to tak sie ma...hehe..

Gość oani
szajs to ty nosilas w brzuchu przez 9 miesiecy

Gość maximmma
a poza tym widze ze prawda w oczy kole...co tępa larwo?????.....bidoku co na wózek nie bylo stac...buahahahaah.....

Gość oani
lepiej pokaz swoje zdjecie pasztecie hahahaha

Gość maximmma
a to topik o zdjeciach czy o wozkach debilko ...buahahah...kooorva czytaj szmato ze zrozumieniem....

Gość Paulluszko
boże... co Wy odwalacie jedna od drugiej nie lepsza... xd żal na kółkach . ;p

Gość oani
Nie wierzę "bidoku" "szajs", co za wieś. Wieś tańczy i śpiewa. Moja sąsiadka również nagminnie naużywa tych słów. Skończyła osiem klas podstawówki, akceptuję ją, nawet mimo tego, że jest prymitywna. Myślisz tępa wieśniaro, że drogi wózek zrekompensuje ci brak wykształcenia?

Gość Paulluszko
hahahahhahahahahhhahahahahahahahahah widac...że obydwie takie inteligentne jesteście że aż bania mała.

Gość oani
Boże... Współczuję twojemu bachorowi takiej wulgarnej matki. Jak zacznie cokolwiek rozumieć, to będzie się ciebie wstydzić. Chyba, że będzie takie samo, bo w sumie niedaleko pada jabłko od jabłoni. Skąd się tu dziwić, że tyle patologicznych rodzin w Polsce??? Nie odpisuj nic wulgarna babo, bo się pogrążasz.

Gość maximmma
a co razem z sasiadka stoicie w kolejce do mopsu po zasiłek???????....patologa pierdolona........idz swoje bachory bawic wywłoko....

Gość oani
hahahhaah co to jest mops to ty wiesz najlepiej wulgarna babo.

Gość maximmma
taaaaaaa.......idz wozek poskrecaj zeby sie nie rozpierdolil gdzies po drodze...buahahahahaaa

Gość lolaboga
i to pisza matki "fasolok"staraczki itp... kafe schodzi na psy a Wy jestescie siebie warte