dzasty86 0 Napisano Sierpień 4, 2009 czesc dziewczyny....przez trzy cykle zazywalam duphaston, ktory lekarz przepisal mi na uregulowanie cykli i szybsze zajscie w ciaze......podczas zazywania duphastonu cykle mialam 27, 26 i 25 dniowe......... ostatnia @ dostałam 7 lipca.....od tego cyklu nie zazywalam juz tego leku...bralam jedynie wiesiolek na poprawe sluzu plodnego....dziaj jest mój 29 dzien cyklu a @ nie ma..... chwilami jedynie pobolewa mnie podbrzusze tak jak na okres i od jakiegos czasu chwilami odczuwam klucia prawego jajnika............................... wczoraj miedzy 19 a 20 zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywnie( wiem ze test robi sie z porannego moczu ale chcialam sie upewnic)...................jak myslicie czy jest mozliwosc ze moze tym razem udalo mi sie zajsc w ciaze...... czy jednak moze cykl sie wydluza dlatego ze odstawilam ten duphaston ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzasty86 0 Napisano Sierpień 4, 2009 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upewnij sie zwyczajnie Napisano Sierpień 4, 2009 na mnie duphaston nie dziala nic a nic, cykle jakie mialam takie mam. mysle ze zwyczajnie przesunal ci sie @ ale mozesz sie upewnic robiac jeszcze jedne test albo .. tradycyjna rada: idz na bete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach