Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina166666

Do facetów-czy jeśli dziewczyna robi wam dobrze ustami to brzydzicie się ??

Polecane posty

Gość marcelina166666

ją pożniej pocałować.Szczerze mówiąc to jestem w trochę szoku ,bo właśnie całowałam penis achłopaka ,jesteśmy razem 5 miesięcy,długo się o siebie staraliśmy,trochę go językiem podotykałam ,a on wychodząc nawet mi zwykłego buzi nie dął na pożegnanie.I wiem że to o to chodziło bo zawsze daje.Trochę się dziwnie poczułam ,bo to mi się tak podoba ,że mu robię dobrze mi to jednocześnie sprawia przyjemność ,a on się bał że go pocałuję.No ja pierdzielę .Poczułam się trochę nieswojo.

Gość no a dziwisz sie
my te penisy wsadzamy gdzie popadnie, w szparke, w tylek, nim sikamy, wiec ustami przenosisz to wszystko, badz troche bardziej wyrozumiala :)

Gość olaa olaa olaa
a my sie calujemy po oralnym :)

dokładnie, masz chłopaka który jeszcze nie dojrzał do obcowania z własnymi narządami...zapytaj go wprost o to, nie masz nic do stracenia. Jak nie jest dojrzały na tyle żeby ci dać buziaka po lodziku to nie będziesz mu robić lodzika...proste

Gość marcelina166666
no wiem że nimi sikacie wybraż sobie ;) .Ale brał prysznic 5 minut wcześniej.Nigdy bym się nim nie bawiła gdyby wcześniej nie mył się lub sikał... Jak się całujemy lub bawię się jego penisem to jest ok ,ale żeby sam z siebie coś to ze tak powiem ,,ni h**a" :P Już dawno jestem z nim gotowa na seks,nawet mu ostatnio powiedziałam ,że mam różne fantazje na jego temat,było tyle okazji ,to przecież nic nie będę pierwsza robić.No ja nie wiem daje mu do myślenia już tyle czasu i to dosadnie,a on nawet nie pomyśli żeby mi powiedzieć że ma na mnie ochotę.To facet czy ciota ...??? ehh Jakbym go nei podniecała to rozumiem ,no ale kiedy się cąłujemy staje mu,kiedy go ręką pieszczę też,a juz ustami to wogole,ale sam nic nie zainicjuje.

toż to totalna ciota, nie dość że niedojrzały to jeszcze nie wykazuje zainteresowania seksem !!!!!!????? GOD dlaczego mnie sie nie trafiają takie cudne dziewczyny...

Gość nie podniecasz go.....
podnieca go calowanie, zabawy reka, ustami ale Ty go nie podniecasz. Jestes moze jego pierwsza dziewczyna?

Gość prowokacjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
16:57 marcelina166666 ją pożniej pocałować.Szczerze mówiąc to jestem w trochę szoku ,bo właśnie całowałam penis achłopaka ,jesteśmy razem 5 miesięcy,długo się o siebie staraliśmy,trochę go językiem podotykałam ,a on wychodząc nawet mi zwykłego buzi nie dął na pożegnanie.I wiem że to o to chodziło bo zawsze daje.Trochę się dziwnie poczułam ,bo to mi się tak podoba ,że mu robię dobrze mi to jednocześnie sprawia przyjemność ,a on się bał że go pocałuję.No ja pierdzielę .Poczułam się trochę nieswojo. 17:02 [zgłoś do usunięcia] no a dziwisz sie my te penisy wsadzamy gdzie popadnie, w szparke, w tylek, nim sikamy, wiec ustami przenosisz to wszystko, badz troche bardziej wyrozumiala 17:04 [zgłoś do usunięcia] MalutkaTaka (lucja_146@tlen.pl) lucja_146@tlen.pl'; masz poje banego chłopaka który brzydzi się sam siebie;] JA http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/47634980 0fdd3bce.html 17:13 [zgłoś do usunięcia] olaa olaa olaa a my sie calujemy po oralnym 17:13 [zgłoś do usunięcia] LuckyLuke lucas4you@tlen.pl'; dokładnie, masz chłopaka który jeszcze nie dojrzał do obcowania z własnymi narządami...zapytaj go wprost o to, nie masz nic do stracenia. Jak nie jest dojrzały na tyle żeby ci dać buziaka po lodziku to nie będziesz mu robić lodzika...proste 17:20 [zgłoś do usunięcia] marcelina166666 no wiem że nimi sikacie wybraż sobie .Ale brał prysznic 5 minut wcześniej.Nigdy bym się nim nie bawiła gdyby wcześniej nie mył się lub sikał... Jak się całujemy lub bawię się jego penisem to jest ok ,ale żeby sam z siebie coś to ze tak powiem ,,ni h**a" Już dawno jestem z nim gotowa na seks,nawet mu ostatnio powiedziałam ,że mam różne fantazje na jego temat,było tyle okazji ,to przecież nic nie będę pierwsza robić.No ja nie wiem daje mu do myślenia już tyle czasu i to dosadnie,a on nawet nie pomyśli żeby mi powiedzieć że ma na mnie ochotę.To facet czy ciota ...??? ehh Jakbym go nei podniecała to rozumiem ,no ale kiedy się cąłujemy staje mu,kiedy go ręką pieszczę też,a juz ustami to wogole,ale sam nic nie zainicjuje. 17:28 [zgłoś do usunięcia] LuckyLuke lucas4you@tlen.pl'; toż to totalna ciota, nie dość że niedojrzały to jeszcze nie wykazuje zainteresowania seksem !!!!!!????? GOD dlaczego mnie sie nie trafiają takie cudne dziewczyny... 17:33 [zgłoś do usunięcia] nie podniecasz go..... podnieca go calowanie, zabawy reka, ustami ale Ty go nie podniecasz. Jestes moze jego pierwsza dziewczyna?

Gość marcelina166666
jestem jego drugą dziewczyną,on moim drugim chłopakiem.Ja jestem dziewicą,on raczej nie jest już prawiczkiem,nie wiem,bo powiedzialam że nie obchodzi mnie jak było z tamtą.Nie jesteśmy bardzo młodzi ,on kończy studia ja zaczynam.Kurcze no rzeczywiście tak zaczynam podejrzewać,że go nie podniecam niestety.Na tyle razy co spaliśmy razem i była okazja (no z 30 nocy to napewno) a tu nic.Tylko wszyscy mówią że mnie tak poważnie traktuje,on zna całą moją rodzinę,ja jego,koledzy mówią ,że go nie poznają,że naprawdę mu zawróciłam w głowie.Ale brakuje mi tu czegoś.On mnie podnieca nie powiem naprawdę mam na niego ochotę.

Zapytaj go wprost, może on ma naprawdę poważne plany i jest z tych uduchowionych i chce aż do ślubu wytrzymać bez seksu... Co w dzisiejszych czasach jest totalna bzdurą bo wszyscy wiemy że niema nic gorszego niż niewypróbowany partner/ka, potem albo rozwody albo zdrady albo nudne małżeństwa z kiepskim pożyciem...

Gość marcelina166666
no muszę z nim pogadać,raczej nie lubię kryć się z czymś co mi nei pasuje.A to zaczęło mi przeszkadzać tak naprawdę niedawno.Soryy ale nie wyobrażam sobie życia z facetem po którym nie widzę,że mnie pragnie.W końcu i tak bym wybuchłą ,a takto może się jeszcze coś zmieni.Wcześniej się uważałam za atrakcyjną,ale odkąd z nim jestem czuję się mniej kobieca i wogóle mnej pewna siebie.A podobałam się sobie zawsze.

Głowa do góry :) Na pewno nie powinna się czuć mniej atrakcyjna :) Jesteś cudowna kobieta, a twój facet po prostu potrzebuje kopa w dupsko :) Powodzenia ;*

Gość marcelina166666
Wiem wiem .Dam mu kopa w dupę,ale może jednak się ktoś jeszcze wypowie w tym temacie,bo mi to będzie terqaz krązyło cały czas po głowie.

Gość kaska.
skoro chlop brzydzi sie dac Ci dac buzi po oralu to chyba sie nie myje...

Gość marcelina166666
No nie wiem. On chyba mial orgazm bo pod skorka mial takie biale waleczki wiec je zlizalam. A on bym wtdy taki zamyslony. Myslalam ze jak dam mu orgazm to bedzie to widac

Gość marcelina166666
co to za podszywanie się.

Gość a ja nieeeeee
mój tam się nie brzydzi dać mi buzi po oralu, całujemy się i to nic dziwnego. po prostu Twój chyba jeszcze nie dorósł jednak do takich rzeczy. pogadaj z nim otwarcie.

Gość jermaczek
hejka to normalne ze jak kobieta robi ustami dobrze to się ja całuje na tym polega sex i miłość

Gość marcelina166666
n ogólnie to jestem teraz załamana.jeszcze muszę coś powiedzieć o czym nie powiedziałam.Mój facet miał (5 minut wczesniej prysznic!) biały nalot pod napletkiem.bo wlasnie przeczytalam w innym temacie o tym i to chyba nie jest normalne.Ja pierdzielę,czyli on nie dba o higienę,ja sama mu robię dobrze ,a jeszcze potem nie daje mi buzi.Totalny brak szacunku.

Gość poloi
to ciota ten twoj choc do mnie ?

Gość normalnie w szoku jestem
A mój facet mnie pocałował nawet po tym, jak parę sekund wcześniej trysnął mi do buzi. Aż byłam w szoku i jak widziałam że chce mnie pocałować to spytalam: Ale Ty kochanie wiesz co ja mam w buzi? a on na to że go to nie obchodzi i że ma ochotę mnie pocałować i to zrobi:)

Gość lkjhgjdkfbgoiuirogffjdbhjkljf
do normalnie jestem w szolku potym co przeczytalam tez jestem w szoku. moj nigdy nie trysnal.... zawsze jak jest juz blisko przerywamy albo zaczynamy sie kochac i konczy we mnie(w pochwie) nie w moich ustach. szczerze mowiac jestem mu za to wdzieczna ze mowi ze jest juz na granicy wytrzymalosci...

A moj nigdy mi nie tryska w pochwie bo to by się skonczyło ciążą!! albo tryska mi na brzuch, albo jak juz sie bawimy w oral to konczy mi w buzi - czasem nie mam na to ochoty i wtedy mówie mu zeby urzedził jak dochodzi. Zaraz pewnie jeszcze uslysze komentarze typu - na bank sobie jeszcze sracie do buzi i sikacie na siebie. Otóz nie. a jak facet robi Ci minetke i potem chce Cie pocałować to sie odwracasz?

Czemu ten temat umarł? Faceci mieli się wypowiedzieć czy się brzydzą czy nie, a tymczasem facetów tu jak na lekarstwo...

Gość daro9
Absolutnie nie brzydzę się ale do tego trzeba dorosnąć. I zazdroszczę gościowi takiej dziewczyny jak normalnie w szoku jestem

dzięki Daro! ;) My się siebie nie brzydzimy - i tyle :)

Gdyby mój facet nie chciał dac mi buzi po oralu, to mógłby zapomnieć o kolejnym lodziku ;) Ja mam brać do japy i sie nie brzydzić, a on sie brzydzi? Sorry, ale ten układ działa w dwie strony :P Mam to szczęście, że mój facet nie ma z tym problemów :P

nie pocalowalbym dziewczyny po oralu ktora sama o sobie mowi ze ma ''jape'' tragedia w jednym akcie

Gość greq ty hipokryto
dziewczyny sie czepiasz, a faceci to niby jak miedzy soba o tym rozmawiaja? kazdy sie chwali ze jego niunia bierze do japy. tylko w domu udajecie takich porzadnych. a moze to slownictwo cie razi?