Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina166666

Do facetów-czy jeśli dziewczyna robi wam dobrze ustami to brzydzicie się ??

Polecane posty

Gość Siostra Magdalena
Ojj dokładnie :D On po prostu wiedział, gdzie tego penisa wcześniej wkładał :D

Gość erotoman__32
Mysle, ze to przesadne i glupie brzydzic sie tego. Ja mam juz za soba przelewanie z ust partnerki do moich wlasnego nasienia, wiec calowania tym bardziej sie nie brzydze :-)))

Gość jak chcecie miec syf w gebie
to bierzcie, wasza sprawa. Ja zadnej laski do robienia mi loda nie zmuszam, a swoje powody mam, zeby potem nie chciec sie calowac. Mozecie gadac co chcecie, ale kazdy facio odbarzony odrobine wiekszym przyrodzeniem, jak siada na klopie to zawsze troche pala poprzeciera kibel od wewnatrz. Wierzcie mi, mezczyzni tacy sa, przeciez Ci nie powie "robaczku, nie bierz go do buzi, szorowalem nim kibel", uswiadomcie sobie, ze jak robicie lache, to juz nie raz posmakowalyscie tego syfu. Ja nie chce miec tego pozniej w pysku, a ze jestem koles git, to nie moja wina, ze kazda laska bierze mi od razu w buzke.

Gość normalnie w szoku jestem
no wiesz... jak sie nie myjesz to inna sprawa... ja biore do buzi tylko penisa mojego faceta i tylko jak jest umyty! wiec syfu nie złapie ani ja ani mój facet.

Gość hahahhah
Jezeli wierzysz facetowi, ze jest umyty, kiedy mowi, ze jest umyty, to jeszcze malo w zyciu widzialas...

Gość nomalnie w szoku jestem
aż mi ręce opadły... mieszkam z facetem to wiem kiedy jest wykąpany a kiedy nie... nawet wyobraź sobie często sie razem kąpiemy

Gość daro9
hahahhah -> jak uprawiasz seks z kobietą i nie jesteś czysty, umyty to traktujesz ją jak kibel, a sam zachowujesz się jak to co do niego oddajesz, proste.

Gość dr Penys Trzepiekoński
Z punktu widzenia medycznego nie jest wskazane powtórne przyjmowanie do ustroju tego co się z organizmu wydaliło (wytrysnęło).

Gość daro9
dr Penys Trzepiekoński -> to trzeba zabronić całowania :(

Gość dziewczyna z misiem
moj narzeczony- po pieszczotach (moich z jego BANANKIEM) zawsze całuje mnie z języczkiem :) pozdrawiam :)

Gość Rasiel
hmm ja kiedy kocham sie w ten sposob z moja kobieta (oralnie) zawsze pozniej dziekuje jej namietnym pocalunkiem i wzajemnie. Pogadaj z tym kolesiem apropo tego bialego pod napletkiem (czyzby ser spod kapy??)

Gość Rasiel
hmm ja kiedy kocham sie w ten sposob z moja kobieta (oralnie) zawsze pozniej dziekuje jej namietnym pocalunkiem i wzajemnie. Pogadaj z tym kolesiem apropo tego bialego pod napletkiem (czyzby ser spod kapy??)

Gość seba_mokotow
A z jakiej racji ma cie facio calowac skoro przed sekunda trzymalas jego kindybała w ryju? No pomysl logicznie. Umyj zeby, zjedz jakas bulke, albo owoca i dopiero mozna mysl o calowaniu, a nie pchasz sie brudnymi ustami.

Gość ....HAHAHA