Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

812

13 - 15 latki biorące się za seks to dla mnei patologia...

Polecane posty

K**wa co Wy macie do niej ? Może ma dziewczyna ochote ? a np jak babka 60 lat chce się ruchać to nic nie mówicie co? jak ma już o tym odpowiednią wiedze to niech to robi ... ;/ czepiajcie się siebie, ona chociaż nie bd żałować w wieku 70 lat, że tego nie zrobiła albo, że miała za mało przyjemności ______________________________________________________ ale widziałeś/aś tą wiedzę? Jeśli posty jej z tego tematu cię nie satysfakcjonują to wejdź na jej temat. 6tyuio "jestem gotowa, że w razie jakbym zaszła w ciążę dam radę wychować dziecko..." 1. jest coś takiego jak antykoncepcja. chwała ludziom, którzy o niej słyszeli. pech mają ci, którzy nie wiedzą co to jest. 2. ludzie zawsze uprawiali, uprawiaja i beda uprawiac seks nawet jesli nie sa gotowi na dziecko. poza tym kazdy kto zaczyna musi zdac sobie sprawe z ewentualnej szansy zajscia w ciaze. no chyba, ze ona sobie z tego sprawy nie zdawała ______________________________________________________ 1. No jest antykoncepcja, ale powiedz mi jaki środek jest w 100% zabezpieczeniem przed ciążą w jej wieku? Może wiesz, skoro jestes taki/a mądry/a?:) 2. Uprawiać to sobie możesz roślinki. Mało tego ona powiedziała, że człowiek uczy się na błędach. Jej koleżanka urodziła dziecko, więc chyba sobie zdaje sprawę, że z seksu są też dzieci, aczkolwiek nie bierze pod uwagę tego, że może jej się to przytrafić.

To niezbyt wiele masz lat , a jeszcze chcesz to robic żeby udowodnic miłośc chłopakowi pewnie niezbyt starszemu od ciebie...A seks to rzeczywiście nie tylko przyjemnośc ale również wielka odpowiedzialnośc i w tym najgorszym wypadku tj w razie ciąży odpowiedziałnośc przez długie lata. cyt " 6tyuio "jestem gotowa, że w razie jakbym zaszła w ciążę dam radę wychować dziecko..." 1. jest coś takiego jak antykoncepcja. chwała ludziom, którzy o niej słyszeli. pech mają ci, którzy nie wiedzą co to jest. 2. ludzie zawsze uprawiali, uprawiaja i beda uprawiac seks nawet jesli nie sa gotowi na dziecko. poza tym kazdy kto zaczyna musi zdac sobie sprawe z ewentualnej szansy zajscia w ciaze. no chyba, ze ona sobie z tego sprawy nie zdawała "---- ta antykoncepcja w przypadku młodej to prezerwatywa jak mniemam , czasem zawodna. Raczej młoda hormonów nie łyka , chyba że się mylę( raczej wątpie by była u ginekologa a tenże jej zapisał tabletki), a więć ryzyko ciązy jest ...a wtedy droga młoda co wtedy powiedz no mi.

Pozasatanawiajcie sie jeszcze trochę nad tym, a ja tymczasem spadam:) poczytam jutro... Miłego wieczoru:P

ja stracilam dziewictwo w wieku 15 lat ;) i mam gdzies co sadzicie o tym... ale np laska co mieszka nie daleko mnie miala 13 lat jak zaszla w ciaze ;] teraz takie czasy i trudno nic na to nie poradzicie , wszystko dla ludzi i co kto kiedy robi to juz chyba jego sprawa nie?

Młodaa ja Ciebie nie będę osądzać ani glindzić czy jesteś za młoda czy za stara na sex!!!Ale 20 letni facet nie może mówić do swojej 15 letniej dziewczyny że nie będzie jej nigdy bił i że nie zostawi jej jak zajdzie w ciążę.Wiesz o tym bo jesteście parą od dwóch lat.A ja znam małżeństwa z 20 letnim stażem kiedy mąż pokazał prawdziwe oblicze!!!Takiej obietnicy nie może nikt złożyć ani 15 latek ani 20 latek ani nawet 50 latek. Sex to nie tylko orgazm i przyjemność to coś więcej,dla ludzi którzy się kochają jasne można go uprawiać dla sportu jeśli kogoś to rajcuje,ale co taka młoda kobietka jak Ty może wiedzieć o miłości o sprawianiu przyjemności sobie nawzajem?Piszesz że chłopak zostawił prezerwatywe w samochodzie,robisz to na szybkiego w domu jak nie ma rodziców,może chłopak niech okaże uczucie dla kobiety którą kocha to bardzo ważny moment utrata dziewictwa(przynajmniej powinien być)i zaplanuje romantyczną kolacje gdzie się zrelaksujesz puści fajną muzyke zapali świecie i reszta pójdzie jak z płatka.Sex to nie zabawa traumatyczny pierwszy raz może mieć wpływ na Twoje póżniejsze relacje łóżkowe z facetami.Generalnie dla mnie 15 latka jest za młoda nie dojrzala emocjonalnie to seksu!

Gość Nadulka
812 masz racje,osoby w tym wieku powinny zajac sie czyms pozytecznym.Maja jeszcze czas na seks,przeciez to jeszcze dzieci.Ja w tym wieku nie wiedzialam nawet co to jest pocalunek!A oni biora sie juz za wspolzycie.Co sie dzieje?!Pierwszy raz calowalam sie z chlopakiem gdy mialam 18 lat,pierwszy raz przezylam majac 20 lat.Moim zdaniem to jest odpowiedni czas.Do tej pory jestem z tym samym chlopakiem...przezylam z nim pierwszy pocalunek,pierwszy raz...i caly czas ten sam jedyny....czy wlasnie to nie jest piekne.Jestesmy ze soba prawie 5 lat.

Gość 13 lat to rzeczywiście patolog
ale jeśli dla ciebie 15 lat to patologia, to według Ciebie 90% Hiszpanów to patologia bo tam 90% zaczyna w tym wieku i nikogo to nie dziwi

Gość a zdjęcie florka/komedianta
http://www.voila.pl/240/u72z1/?1 oceniajcie!!! UWAGA! natarczywe wpatrywanie się w ten obraz powoduje czasową ślepotę, malignę, drgawki a w skrajnych przypadkach śmierć. Pysk z obrazka stał się ikoną nowego nurtu artystycznego zwanego doopalternative (fr.) w którym dominują obrazy doopy połączonej z twarzą (dwa organy tworzą jedność)

Gość Nadulka
Z cala pewnoscia patologia.

żyjemy w Polsce:) i dla mnie to jest szokujące.

ja np mieszkam w takim miescie gdzie wiekszosc 15,16 latek maja juz dzieci... i dla nikogo nie jest to dziwne a wrecz przeciwnie

xShex - no i jak oni wychowują te dzieci? Żyją od 1 do 1? z miesiaca na miesiąc?

wiekszosc tych dziewczyn jest z bogatych domow wiec swietnie daja sobie rade

Gość ja studiowałam we Włoszech
i jak powiedziałam im, że ja w wieku 19 lat to wszyscy byli w szkoku, bo we Włoszech większość robi to właśnie w wieku 15 lat. We Włoszech to raczej to 19 lat to patologia

No, ale nie dają rady same! Nie są na swoim, nie zarobiły sobie same na dom czy mieszkanie, czyż nie? Poza tym dzieciństwo jest jedno.

hmm one w wiekszosci maja starszych chlopakow ktorzy pracuja.. wiec sa na swoim

Gość Nadulka
Ludzie zyjemy w Polsce.Nie oszukujcie sie,ze 13 czy 15 latek jest gotowy i dojrzaly do rozpoczecia wspolzycia.To dzieci!

No a co ze szkołami? Pokończyły? Mają prace? Dla mnie to wielkie nieporozumienie.

Nadulka - dokładnie, a nawet jeśli już współżyją to w większości nie są przygotowane do odcięcia się od pępowiny własnej matki.

wlasnie zyjemy w Polsce! wiec to ze ludzie w tym wieku uprawiaja sex nie powinno byc niczym nadzwyczajnym :-/ a poza tym czasem taka 15stolatka jest dojzalsza od 25latki i taka jest prawda, wiec nie oceniajcie wszystkich jedna miara

Gość Nadulka
xShex wiekszosc 15,16 latek w Twojej miejscowosci ma dzieci,ale nie sadze,zeby one planowaly ciaze!To wlasnie sa konsekwencje jak dzieci biora sie za robienie dzieci.Tak zwana patologia.

xShex - masz 15 lat (mniej?), że tak zaciekle bronisz młodych mam? Nie każdą stać na prywatne lekcje, pamiętaj o tym, a na seks takie dziewczynki mają czas jeszcze.

Gość takajedna19
Moim zdaniem lepiej zrobic to w wieku 15 lat z rowiesnikiem dla ktorego rowniez to bedzie wielkie przezycie niz majac 19 i wiecej z wyrachowanym dwudziestoparolatkiem, niestety większosc chlopakow w tym wieku mysli o zaliczaniu panienek....Ja jestem nadal dziewicą i żałuje że tak jest, teraz jest mi cięzko znalesc kogos odpowiedniego na ten pierwszy raz....i bedzie coraz trudniej

Pisałam już od ilu. Przeczytaj sobie wcześniejsze wpisy.

hmm ja mam 18 i nikogo tu nie bronie, ale uwazam ze jednak troche przesadzasz

Gość i zapach waszych stóp
oto oryginalne zdjęcie florka vel. komedianta http://www.voila.pl/240/u72z1/?1 oceniajcie!!! UWAGA! natarczywe wpatrywanie się w ten obraz powoduje czasową ślepotę, malignę, drgawki a w skrajnych przypadkach śmierć. Pysk z obrazka stał się ikoną nowego nurtu artystycznego zwanego doopalternative (fr.) w którym dominują obrazy doopy połączonej z twarzą (dwa organy tworzą jedność)