Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGA7777777

CZY TO WPADKA?POWIEDZCIE PROSZE

Polecane posty

Gość AGA7777777

mam 12 letnia corke.Od zawsze mam nie regularne okresy,zdazaly sie przerwy po 2 miesiace.... 5 lat wspolzylam z chlpoakiem i byl tylko stosunek przerywany....i nic. teraz mam innego partnera od 2 miesiecy. Tezsie nie zabezpieczamy. tylko przerywany. Raz spadla gumka i zostala we mnie.... wyjelam ja i umylam sie po tym... Okres spoznia mi sie prawie dwa tygodnie....6 dni po spodziewanej miesiacce zrobilam test i wyszedl negatywnie... Bola mnie sutki,mam mdlosci boli mnie zoladek,odbija mi sie... jestem spanikowana juz . problem w tym czy ten test nie zosstal zrobiony za wczesnie.....z racji tego ze te moje cykle sa rozne.... jeszcze tak wiele tu pisza ze testy nie sa wiarygodne.....co o tym myslicie....?:(

Gość nniunia
zgadzam sie z przedmówczynią

Gość AGA7777777
GLUPIO MI ZAPYTAC,ALE CO TO JEST TA beta Z KRWI...? CZY TO TEZ JAKIS TEST KTORY KUPUJE SIEW APTECE? ILE KOSZTUJE COS TAKIEGO?

nie, to badanie, które robisz w laboratorium, idziesz rano na pobranie krwi, mówisz, że chcesz zrobić sobie betaHCG, płacisz ok. 30 zł (różnie bywa) i jeszcze tego samego dnia albo na następny masz wynik :) Wynik bodajże do 3 czy 5 oznacza brak ciąży (ale na wyniku są normy także zobaczysz) :)

Gość AGA7777777
DZIEKUJE ....