Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodayoko

FRYZURA DLA ŚWIADKOWEJ

Polecane posty

Gość młodayoko

Jaką fryzure powinna miec świadkowa, żeby nie przyćmić panny młodej, a wyglądać elegancko? (Ma cienkie, jasne wlosy do połowy pleców)

Gość ściętą na jeża

hmmm a jaką masz sukienkę (typ dekoltu, ozdobność itp)? powinnaś dobrać fryzurę do kształtu twojej twarzy. w jakich fryzurach czujesz się najlepiej? nie musi być zmyślna proste fryzury mają swój urok. nie koniecznie kok wystarczy ciekawa wsuwka, czy kilka ciekawie upiętych pasm. ważniejsze jest żeby włosy wyglądały na zadbane żadnych odrostów, ani tez świeżej farby najlepiej zrób ją kilka dni przed weselem. o końcówkach i rozsądnej ilości kosmetyków chyba nie muszę wspominać. ja a twoim miejscu poprosiła bym fryzjerkę o podniesienie ich na szczotce (bez prostownicy) i wpięła jakąś ciekawą wsuwkę z kamieniem w kolorze sukienki (ale ja nie lubię żadnych upięć dlatego wykluczam koki:P)

fryzura nie da sie przycmic panny mlodej - co innego sukienka :) fryzura powinna byc dopasowana do urody swiadkowej ja tez mam cienkie wlosy, wczesniej tez mialam do polowy plecow i mi fryzjerka zrobila cudne loki (normalnie jestem przeciwna, ale te wyszly rewelacyjnie) i upiela je z tylu, z boku - mialam w koncu burze wlosow na glowie :) ale to musz byc dobrze zrobione loki