Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaaaaa1234

za 3 tyg wesele pomozcie

Polecane posty

Gość majkaaaaa1234

zostalam zaproszona na wesele przez chlopaka ktory bardzo mi sie podoba, wesele za 3 tyg i w zwiazku z tym chciala bym poprawic troche swoja urode i poprosic o jakies rady, dzieki ktorym przez ten czas mogla bym z soba cos zrobic, chodzi mi o wlosy, twarz, dlonie, stopy. dodam jeszcze rosbe aby polecane przez was sposoby zabiegi nie zrujnowaly mnie psychiczne solarium, tipsy, farbowanie wlosow nie wchodzi w gre 1 od czasu do czasu wyskoczy mi jakis pryszcz, wiec jak moge temu zapobiedz? 2 mam dlugie wlosyza lopatki, jak moge je ulozyc i odzywic, poniewaz sa matowe i rozdwojone na koncowkach 3 paznokcie czesto mi sie lamia i rozdwajaja, jak moge je zachodowac? 4 moze macie jakies super szybkie sposoby, moze jakies maseczki zeby poprawic wyglad twarzy

Gość dobra_rada
Trzeba dbać o siebie, a nie jak Baba Jaga!!!!!!!

Gość majkaaaaa1234
dbam o siebie, ale moze niewystarczajaco duzo poswiecam na to czasu. a tego wieczoru chcialabym wygladac naprawdę super, zeby mile go zaskoczyc

Gość majaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czy nikt nie ma jakichs sposobow

Gość brzózka94
na wlosy polecalabym jedwab jest on drogawy ale ładnie wygładza wlosy i pomaga na rozdwojone koncówki i jakies witaminy na wlosy cere i paznokcie:):) nad reszta pomysli sioe pozniej najpierw trzeba wszystko odrzywic:P:P na paznokcie polecam utwardzacz i odzywke w lakierze na paznokcie rozdwajajace sie i kruche ... zycze udanego wesela i milego askoczenie tego szczesciarza:P:P pozdrawiam...:)

Odżywiaj się poprawnie, będziesz mieć zdrowe paznokcie i włosy. Na rozdwojone końcówki nie pomogą odżywki, tylko podcięcie. To samo pryszcze - same z siebie nie wyskakują jeżeli nie masz cery trądzikowej, nie jedz słodyczy i ostrych rzeczy przez jakiś tydzień przed weselem, możesz robić różne maseczki, albo kupne, oczyszczające, albo np. z drożdzy czy inne home-made. Stopy - moczenie i peeling, żebyś nie miała kopytek na piętach :)

Gość fryzjer
Jak ktos wczesniej zauwazyl to jestes Baba Jaga! Włosy trzeba regularnie przycinac i zdrowo się odzywiac, to one wtedy sie odwdziecza. Pisze z komputera Szweda i nie mam polskich znakow diaktrycznych, sorry.

O cerę trzeba dbać regularnie - codziennie myj twarz pianką lub żelem, ale nie mydłem! Potem jakiś lekki krem, a jak zdarzy Ci się niespodzianka w postaci pryszcza to pod żadnym pozorem go nie dotykaj. Spróbuj jakiegoś żelu punktowego. Od czasu do czasu można można zrobić maseczkę oczyszczającą, np. taką: http://esentia.pl/Under_Twenty_Delicate_Formula_Maseczka_oczyszczajaca_w_saszetce_p33867.htm Skóra jest wtedy mięciutka i gładka. Co do włosów to najlepiej byłoby podciąć rozdwojone końcówki. A na paznokcie najlepsze są odżywki witaminowe. A przecież krótkie paznokcie też mogą być eleganckie. Zrób sobie francuski manicure na wesele albo pomaluj paznokcie pod kolor sukienki.

Gość maaaaaaaaja1234
dzieki, jutro ide do fryzjera obciac koncowki, a jaki polecacie utwardzacz do paznokci i jedwab do wlosow bo w sklepie jest ich sporo i nie chce niepotrzebnie wydawac kasy

Gość karolajna09
jedwab polecam z biosilku cena okolo 7 zl. malutka buteleczka ale jest bardzo wydajny;) balsamuj sie dwa razy dziennie taka niby normalna czynnosc ale czesto zapomniana. zobaczysz od razu poczujesz sie pieknijsza. moze jakas pasta wybielajaca i oczywiscie dobre nastawienie ;)

Gość angelinaaa.
tak sie sklada ze ja 29 wybieram sie na wesele ;) napisze Ci co codziennie robie:) zabki conajmniej 3 razy dziennie myje pasta signal white now. lykam tabletki HUMAVIT 3x2tab. rano twarz przecieram tonikiem vichy norma derm i wklepuje krem rowniez z seri norma derm. usta smaruje gruba warstwa masci z witamina a. wieczorem kapiel z lyzka oliwki dla dzieci. po kapieli w mokre cialo rowniez oliwka dla dzieci. stopki mocze w wodzie z sola morska i szalwia. pozniej grubo smaruje i zakladam skarpetki. w paznokcie wsmarowuje olejek rycynowy i masc z witamina a. koncowki wlosow smaruje olejkiem rycynowym i kremem nivea. i to chyba na tyle od razu czuje sie lepiej ;)

Gość nie kupuj jedwabiu
szkoda kasy ten jedwab jest przereklamowany jedynie nablyszcza ale nie odbuduje ci wlosow codzinnie po umyciu wlosow stosuj odzywke do splukiwania na jlepiej z joanny z apteczki babuni jest taniuska i daje efekty polecam też maseczke do wlosow z dove tylko to juz wiekszy wydatek na paznokcie rowniez jest mnostwo odzywek wiec nie ma problemu do twarzy polecam produkty clean and clear maseczke z perfecty z gruszką jednorazowe na cialo peeling oliwka w zelu bo ta zwykla jest strasznie mazista a na piety i stopy to gruba warstwa kremu na noc i w skarpety nie maluj sie przez jakis czas nieuch cera odpocznie a zamierzas zwogole udac sie do fryzjerki aby cie uczesala? bo sama to nic oryginalnego nie wykombinujesz jesli nie wybierasz sie do fryzjera to ja proponuje fale krecone lokowką

Gość liberal girl
myslę, że wart, teraz już zrobić porządek z paznokciami, nałożyć wzmacniającą odżywkę, niech sobie rosną, ewentualnie oddać ręcę w ręce specjalisty:) ważne też by wyregulować brwi - mają decydujący wpływ o tym jak twarz wygląda

Gość majkaaa1234
angelina ty chyba caly dzien musisz poswiecic zeby to wszystko na siebie nalozyc :) a maseczka z kremu nivea dala ci jakies efekty, bo ja kiedys stosowalam ja kilka razy nic specjalnego nie zaowazylam, a jaka odzywke wzmacniajaca polecacie do paznokci, bo bardzo zalezy mi zeby sie nie polamaly do tego czasu, a odzywki do wlosow o jakich mowicie chyba nie dadza mi zbyt duzych efektow bo kiedys stosowalam wiele roznuch i dove i pantene i wax i maseczki z nafty i olejku, ale nic nie dawalo efektow wiec przestalam uzywac, czesto obcinalam tez koncowki ale po 2 tyg znow byly rozdwojone wiec tez skonczylam z podcinaniem.

Gość Janek_Kraków
Koniecznie przećwicz kilka pozycji, zwłaszcza ekstremalnych, to go dopiero zaskoczysz :-)

Gość alalalalalla
kup sobie preparat Silca -wzmocni Ci włosy paznokcie. Do włosów stosuj maseczkę z żółtka jaja i oliwy z oliwek, owiń włosy folią i podgrzej suszarką, ponoś z 30 minut i umyj szamponem do Twoich w łosów. Do cery używam płynu micelarnego i toniku. Do ciała peeling i balsamy. Na paznokcie najlepiej iść do manicurzystki. Zainwestuj też w pedicur. Pozdrawiam

Gość Karinaaaaa
w trzy tygodnie nie da się poprawić naturalnie tego co przez tyle lat zaniedbane:)Jedyne wyjscie... tipsy, solarium, fryzjer:)

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A może macie jakiś pomysł na fryzurę z włosów półdługich. Na wesele ma sie rozumieć.

Gość Karinaaaaa
W sumie to strasznie zaniedbana jestes, jazda do menel game

ja sobie nie wyobrażam siebie na tak dużej imprezie bez balejażu, tipsów, solarium.. ale jeżeli to nie wchodzi w gre to zastosuj belisse sun, daje lekko brązowy odcień skóry i poprawia stan włosów, skóry i paznokci, skoro nie pomagają Ci żadne odżywki (!?) to stosuj coś od środka, jakieś witaminy, skrzyp.....

Gość mateuszek_wawa
Wedle zapewnień babć i ciotek doskonale na cere działa sperma, należy kochać się dość często, aby ilość spermy w pochwie była wystarczająca do regeneracji zniszczonej cery i włosów.