Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globalna

opowiadanie.. zainteresował się moją cipeczką.

Polecane posty

Gość globalna

On oglądał film. Ja wróciłam z łazienki.... ubrałam na siebie tylko lekką sukienkę. bez majteczek. usiadłam w fotelu i nogi położyłam na blacie biurka żeby odpoczęły. Kontem oka zauważyłam zainteresowanie mojego mężczyzny moimi nogami, udając że nie zwracam na niego uwagi minimalnie podsunęłam sukienkę tak że zauważył moją cipeczkę.. tylko na ułamek sekundy. Zrobiłam to jeszcze parę razy i on nie wytrzymał.. Podszedł do mnie usiadł na przeciwko na tym łóżku i rozsuną mi nogi. Dotkną moją cipeczkę, a później paluszkami badał .. pociągał za moje wargi, delikatnie.. zaglądał do środka z ciekawością. później ukląkł i dotykał ją języczkiem, bardzo mnie tym podniecił.. Opowiecie takie swoje historie?

Gość a zdjęcie florka/komedianta
http://www.voila.pl/240/u72z1/?1 oceniajcie!!! UWAGA! natarczywe wpatrywanie się w ten obraz powoduje czasową ślepotę, malignę, drgawki a w skrajnych przypadkach śmierć. Pysk z obrazka stał się ikoną nowego nurtu artystycznego zwanego doopalternative (fr.) w którym dominują obrazy doopy połączonej z twarzą (dwa organy tworzą jedność)

Gość co tam nasze historie
Mnie to konto twojego oka zainteresowało. A w jakim banku, a jakie oprocentowanie? Można zrobić debet? Czego to ludzie nie wymyślą. Konto dla oka. Ech ten postęp...

Gość globalna
e tam.. takich szczegółów się czepiasz.. Widocznie brakuje Ci fajnych przeżyć..