Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tan

okres po tabletkach antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość tan

hej dziewczyny czy to mozliwe zebym zamiast okresu miala takie brazowe plamienie? sam taki sluz brazowy i nie ma go za duzo... dodam, ze to moje pierwsze opakowanie i w czasie niego nie wspolzylam a przed braniem tabletek zrobilam bete z krwi i wyszla mi mniej niz jeden... czy mam sie czym martwic?

Gość jijhh
Bardzo często tak wygląda okres po pierwszym opakowaniu tabletek, to normalne, nie martw się :-) pozdrawiam

Gość tan
czy ktos jeszcze sie wypowie na ten temat?

nie masz sie czym martwic. przy pierwszych opakowaniach to norma. lekarz nie uprzedzał?...

Gość tan
wlasnie lekarz nic nie mowil na ten temat a mnie nie przyszlo do glowy, zeby zapytac, bo myslalam, ze bedzie jak zwykle... mocno bolal mnie brzuch, ale mialam/mam jedynie plamienie i to brazowe

jak zaczęłam brać tabletki to mniej mi leci i krócej mam okres nie martw się :) poza tym dostaję go dopiero 3-4 dni po skończeniu opakowania i na początku też mam tylko takie plamienie

Gość tan
ja ostatnia tabletke wzielam w sobote a juz w niedziele pojawilo mi sie to plamienie i nie wiem czy dopiero dostane okresu czy juz to to jest moj okres?