Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werunia

Stylowe gadżety do auta

Polecane posty

Gość KarolaStarczyk1
Przede wszystkim musisz zwrócić uwage na funkcjonalność i tutaj moim zdaniem, jeżeli nie zawsze masz pewnośc przy parkowaniu czy cofaniu to dobrze wyposażyć je w zestaw do parkowania od JBP, ktory posiad zabezpieczenie na poziomie IP66, kamerę o dużej rozdzielczości i kąt widzenia kamery az do 120 stopni. Sama taką mam i od tej chwili nie uszkodziłąm juz auta ;)

Gość Markon
Jeżeli szukasz wysokiej jakości akcesoriow do samochodu to sprawdź ofertę sklepu JBPartner http://www.jbpartner.pl ja u nich kupilem już kamerę samochodową oraz maty grzewcze pod tapicerke dzięki czemu w zimę mogę czuć się bezpiecznie. Mają naprawde wiele przydatnych elementów również z elektroniki także myślę że powinieneś do nich zajrzeć.

Gość gość
Jeżeli zależy wam na funkcjonalnych i ciekawych gadżetach do samochodu to polecam wam zajrzeć na stronę www.stopolgroup.pl Znajdziecie tam kamery samochodowe, sprzęt multimedialny, głośniki samochodowe itp.

uwielbiam takie dodatki, skusiłam się na promocję AT Garage, dają rabat 15% na różne gadżety

Gość nagasakii
Zestaw głośnomówiący to mam ale ostatnio zainwestowałam w porządną kamerkę samochodową, taką z Xblitz Trust. Konkretny sprzęt, nawet nie ma baterii a superkondensator, nie zapominam jej włączyć bo ma podpięcie od razu do zapłonu auta. Super https://xblitz.pl/produkt/kamera-samochodowa-xblitz-trust/

Gość dswe

Wszystkim osobom, które rozglądają się za ciekawymi gadżetami do auta polecam zajrzeć na stronę www.odjazdowenaklejki.pl Sam od nich zakupiłem kilka rzeczy i jestem z nich zadowolony. Firma ta posiada ciekawą i szeroką ofertę.

Ja swojemu facetowi miłośnikowi motoryzacji, kupiłam kamerkę samochodową camroad6.2 z overmax. Funkcjonalny, niedrogi prezent. Był bardzo zadowolony 😉