spelniona87 0 Napisano Sierpień 4, 2009 O marca 2009 przestalam brac tabletki antykoncepcyjne ,od tak maja staram sie z moim partnerem o dzidzie:) 4 lipca ostatnio mialam okres okolo 24 lipca cos zaczelo sie dziac zrobilam test wyszedl negatywny.Dzis 4 sierpien miesiaczka sie nie pojawila wiec okolo 15 zrobilam test kreska na C byla strasznie czerwona a na T jasniutka:))))))))))) Ucieszylam sie ale poszlam po drugi test innej firmy na T linia pojawila sie a pozniej na C :)))))))Eh jutro jade na wakacje okolo 14 bede szla do ginekologa bo szybciej sie nie da :( Czeka sie dlugo a chce chodzic prywatnie. Co o tym myslicie piszcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monikaza24 0 Napisano Sierpień 4, 2009 no to gratulacje!! :) ja na pierwszym teście miałam tak slabą drugą kreskę że sądziąłm że mam zwidy :) a teraz 13 tydzień ciąży więc dbaj o siebie i nie szalej na tych wakacjach!! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spelniona87 0 Napisano Sierpień 4, 2009 :)Dziekuje :) bede o Siebie dbala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaniołekkk 0 Napisano Sierpień 5, 2009 spelniona87 - wydaje mi się, ze to ciąża, gratuluję - a masz jakieś obajwy ciążowe???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spelniona87 0 Napisano Sierpień 9, 2009 Tak smaki:) piersi strasznie wrazliwe,brak okresu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spelniona87 0 Napisano Sierpień 9, 2009 W czwartek mam wizyte i wszystko bedzie jasne czy bede miala dzidzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach