Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j bkkkkkkkkk

hehe jak tak mozna ???

Polecane posty

Gość j bkkkkkkkkk

Drogie BRAVO! Nazywam się Joanna i mam 14 lat,ostatnio byłam na imprezie i pierwszy raz w zyciu robiłam to z chłopakiem oralnie..on miał 23 lata...wszystko widziała moja starsza siostra która wezwała policje i Konrada aresztowali.Po paru dniach wezwano mnie na komende,dowiedziałam się,że Konrad,którego bardzo pokochałam jest jakimś pedofilem czy coś takiego..nie wiem co mam o tym mysleć...Co to znaczy pedofil i czy mam z nim zerwać??

Gość marnaa prowokacja

Gość Joanna14
ech dzieci ...

Gość JarekK__
Bawcie się dobrze dzieci. Polecam: Rączki na kołderkę.

Gość psidetektyw
zapomniała dodać - czy ktoś tak miał?

Gość mysza_mała
hahahah ale jazda :)))))))

pedo fil czyli z hiszpanskiego tł. dosł oznacza: pedo: w 1875 roku pedo da vasca znany podrywacz, bywalec salonow, oraz dworu krola hiszpanskiego, ktory jako pierwszy uczestniczyl w tzw zimnej wojnie "ass to mouth" podstepnie podlozyl ladunek ktory zostal zdezaktywowany na terenie przeciwnik aktory przegral. Pedo jest dlatego bohaterem i podrywaczem, ktory po wygranej zimnej wojnie mial dostep do kazdej kobiety z dworu o wysokim statusie spolecznym fil: George Fil ur. 1854-1897 pryncypal, znany krytyk, pisarz, poeta amerykanski, dzieki ktoremu nauczono stosowac sie frazy, zwiazki frazeologiczne. Narzucil nowy nurt tzw. teksyskanizm ortograficzny, dzieki ktoremu przyjeło sie z ejezyk w USA jest jezykiem glownym na calym swiecie i ze ten jezyk nie bedzie mial tzw: "literek ogonkow" czyli odpowiednikow ó,ą,ż,ź,ś itd. to tez ten gosc pedofil czyli ktos niesamowity, dobry, szarmancki podrywacz z wysokim poziomem inteligencji, prawdopodobnie z kajetanem wierszow wlasnej produkcji, ktore pewnie bys dostala oddajac mu cnote! nie rozumiem tylko dlaczego dla tego wybitnego pedofila przyjechala policja? Jesli podoba sie moja wypowiedz, kliiknij! http://change.menelgame.pl/change_please/9364228/ dzieki