Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Zosiaa Samosia

klamry na wrastajace paznokcie- pomagaja?

Polecane posty

Witam! Już od jakiegoś czasu mam problem z wrastającymi paznokciami. Na początku oczywiście nie wpadłam na to że to właśnie takie problem, myslalam ze mam jakies zapalenie czy cos z nie tak z moim palcem... Co dziwne nawet jak poszla do lekarza to on dal mi jakas masc i sam nie wiedzial ze to jest spowodowane paznokciami. Po przeczytaniu masy artykulow na ten temat znalazlam cos o pedicure leczniczym... no to poszukalam w moim miescie gdzie takie cos wykonuja. No nic ze taki zabieg to wydatek ok 70-90zł. No ale na jakis czas pomoglo, pozniej nawet sama zakupilam sobie na allegro cążki do wrastajacych paznokci ale kazdy wie ze poczatki z tym bywaja... rozne tak wiec po 2 latach znowu wybralam sie do kosmetyczki, niby taniej, niby zabieg nazywal sie tak samo, ale 2 tyg spokoju to stanowczo za malo jak na takie cos... ale za to dowiedzialam sie od Pani, że gdzies tu u mnie zakladają klamry o ktorych juz nie raz slyszalam, ale nie wiedzialam gdzie, za ile i czy to w ogole dziala. Zaczęłam się zastanawiać bo skoro ma to pomoc a jak mi wiadomo to w owym salonie 1 klamra to wydatek 30zl wiec stanowczo bardziej oplaca sie wydac troszke kasy zeby miec spokoj... No ale czy oby napewno? Miał ktoś z was takie klamry? no i podstawowe pytanie: czy pomagaja? Pozdrawiam!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować