Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala ma kotaa

Słaba niewidoczna kreska proszę o opinie!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ala ma kotaa

Nie wytrzymałam i zrobiłam test dwa dni przed okresem...druga kreska wyszła mi prawie niewidzialna ba gdyby spojrzeć bez przyglądania to jej nie ma...dopiero jak sie przechyli test i zrobi trochę cienia to coś tam można dostrzec... Moje pytanko,czy jest możliwe że ta kreska co tam ma być tak przebija czy po prostu ona tam jest taka słaba?

Gość jezuuu/
mam 18lat... kocham sie z moim chlopakiem od ponad roku i nie zawsze sie zabezpieczamy...mialam okres ponad 3tyg temu a od kilku dni leci mi bialy troche wodnisty sluz i zawsze rano po oddaniu moczu jest go najwiecej mam powiekszone piersi i bardzo mnie bola do tego sutki i duzy twardy brzuch i czuje sie jakbym miala jakas pilke mala w srodku... tylko wiecej jem i czesciej chce mi sie siku...miesiaczkuje 7lat i tak chyba jeszcze nie mialam...nie wiem co o tym myslec...jeszcze nie robilam testu...pomozcie mi prosze jakas sensowna rado czy cos bo zwariuje od tych mysli...

Gość ala ma kotaa
jezuu w Twoim wypadku to niemożliwe żeby już były objawy ciąży...

Gość jezuuu/
no nie wiem robimy to kilka razy w tyg a nawet podczas okresu...a mialam go dokladnie 19lipca...a te objawy mam od kilku dni...

Gość ala ma kotaa
pierwszym objawem jest brak okresu kolejne dochodzą później...

Gość jezuuu/
no tak wiem ze to jest podstawowy objaw ale dopiero bedzie wiadomo za ok tydz...ale czy te objawy sa normalne? co mam zrobic...

Gość ala ma kotaa
mnie też bolą jajniki już tydzień ,do okresu jeszcze 2 dni jak widzisz test wyszedł jaki wyszedł i nie pozostało nic innego jak czekanie...

Gość jezuuu/
no ale mnie nic nie boli oprocz piersi i ten brzuch taki wielki i twardy...i co chwile chodze siku...

Gość jezuuu/
chcialam zrobic test wczoraj ale to chyba jeszcze za wczesnie...nie wiem co robic juz...moj chlopak mowi ze przesadzam...

Gość .jnknlhbjhbjh
ala nie masz kota ttylko dziecko w brzuszku :D tez tak mialam ledwie widoczna kreske na tescie, latałam póxniej po jeszczce 3 testy i byłam w ciazy..........ale ale.......poroniłam

Gość jezuuu/
zawsze gdy zakladal gumke pozniej bardzo nas piekly te okolice wiec uznalismy ze to nie potrzebne pozatym ze jestesmy zdrowi...co mam zrobic dlaczego mam takie objawy i czy to objawy ciazy...?

Gość jezuuu/
napiszcie cos pomozcie!

jezuuu/ moze macie alergie na lateks, wtedy trzeba poszukac inncyh gumek badz zainwestowac w tabletki anty.

Gość jezuuu/
ale je nie pytam czy mam uczulenie tylko czemu mam takie objawy:/ moze ktos cos powiedziec doradzic??

Gość ala ma kotaa
Może jeszcze ktoś się wypowie ?? :) dodam że wczoraj miałam temp 37,2 a dzisiaj już jest 37,3 przed okresem chyba powinna spadać a mi rośnie...

Gość jezuuu/
a moze ty na serio jestes w ciazy bo podobno podwyzsza sie temp w tym czasie...ja nie sprawdzalam u siebie jeszcze...ale podczas okresu u mnie zawsze mialam nizsza temp niz zwykle...

Gość ala ma kotaa
no nie wiem czy jestem czy nie , za miesiąc ślub i chciałabym się dowiedzieć jednak test mi w tym nie pomógł a wręcz zaszkodził bo narobił mętliku w głowie... nie wiem czy to była kreska która się utworzyła przy testowaniu czy może coś tak tylko przebija...

Gość jezuuu/
to zrob jeszcze jeden dla sprawdzenia...ten co jest bardziej czuly ze po 6 dniach juz od zaplodnienia moze pokazac czy jestes czy nie...

Mój facet miał kiedyś 40 C. To dopiero była ciąża....

ala ma kotaa - zrób test za dwa dni, jak nie dostaniesz okresu i będziesz wiedzieć. Po co w ogóle robić test zanim się dostanie okres? Strata pieniędzy i czasu. jezuuu - a może to ciąża urojona? ;) Poważnie to mogą być zwykłe objawy. Mnie zawsze puchnie brzuch i jest twardy przed okresem. A wydzielina i częste oddawanie moczu to mogą być efekty jakiejś infekcji. Najlepiej idź do lekarza i się upewnij.

Gość ala ma kotaa
citron chciałam zrobić wcześniej bo jutro idę do lekarza na umówioną od dawna wizytę , zapewne przepisze mi leki dlatego byłam ciekawa czy jestem czy też nie...Tak czy siak chyba będę mu musiała zakomunikować że jest prawdopodobieństwo ciąży i niech przepisze mi pod takim katem lekarstwa...

Gość jezuuu/
mi przed okresem brzuch nie puchnie tylko boli tak jak podczas okresu, a poza tym nie powinnam miec teraz jeszcze okresu tylko za ponad tydzien.

Gość mala cytrynkaaaa
jezuuu może masz owulację i tyle

jezuuu - ale może być mnóstwo okoliczności, w których może dojść do zmian okresu. Zarówno długości cyklu jak i przebiegu, że tak powiem. Mnie też kiedyś po prostu bolał brzuch, a teraz tydzień przed puchnie mi brzuch i bolą piersi. Uważam, że nie należy się martwić na zapas.

Gość jezuuu/
ja sie nie martwie tylko probuje dowiedziec sie czemu tak mam...

Gość upupupppp