Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomarańczowy chciwiec

Jak to jest z tymi 15.000 zł za pedała?

Polecane posty

Za tyle szmalu można mnie tak nazwać z częstotliwością dowolną!!!

Gość ale tylko wtedy
gdy nim jetes jak nim nie jestes i ktoś tak na ciebie wola to mozesz najwyzej dostac ale w ......................morde :P

Gość jam ci on
15.000 z "pedała" cenią się skurkowańce!!! :D

Gość b.starykawaler..
Nie lubię gejów, ale tych na paradach manifestujących: - "jestem pedałem, jestem pedałem!". Ale zaczepianie ich i wytykanie im ich oddmienności w miejscach publicznych bez powodu powinno być karane /karami przykładnymi/. Jeżeli jest to precedens to powinien być bardzo dotkliwy /dla przestrogi innym/

Gość Kamil 89
Precz z homofobia i rasizmem i powinna zapłacić drugie tyle na cele charytatywne koniec z rasizmem i homofobia!!!!!!!!!!!!!!!

Gość becia76
Ta oskarzona zapewne wierzy w Boga i chodzi do kościoła, żyje wedłyg jego zasad no i przykazań.Jedno z nich mówi Kochaj bliżniego swego jak siebie samego ale dla sąsiadki tego pana są to puste słowa ale w niedziele świętą komunię przyjmuje i z rękami złożonymi przez cały kościół idzie " stoi pod figurą a diabła ma za skórą".

Gość 0987654rr
BARDZO DOBRZE powinien jeszcze jej założyć sprawę z art 216 kk o znieważenie popieram Sąd

Gość El Hombre
Moim zdaniem skoro nie chciała ugody to niech płaci.

Gość adi_P
Dobrze niech ma nauczke na przyszłosc a świadkowie mówili tez o tym, jak Anna Sz. starała się zmienić ich zeznania.opowiada jedna zeznajacych ze : "Chciała, żebym przyszła do jej mieszkania, to powie mi, jak zeznawać". Jak się nie zgodziłam, zaczęła rozpowiadać, że jestem szmatą, która oszukuje klientów" - mówiła na jednej z rozpraw sprzedawczyni ze sklepu spożywczego

Gość to jak ...
...po polsku takiego osobnika sie nazywa, gay jest po angielsku, pedał - jak widac karalne, homoseksualista hmmm, a może pederasta, ale podejrzewam ze tez bedzie obraźliwe.

Gość ale problem
zwykly pedryl

Gość so pot
W takim razie kazdy otyly powinien podawac do sadu osobe, ktora nazywa go grubasem, bo narusza jego dobra osobiste i godnosc...

Gość adi_P
chodzi o to ze oskarzona z premedykacja notorycznie rozpowiadała po całym miescie ze mieszkaja pedały itd...

taki koleś to homoś, od homoseksualisty, ale to też dla nich obraźliwe, ciekawe ile sobie liczą za takie nazywanie rzeczy po imieniu? Właśnie skoro nazwany ten ktos zostął pedałem i nim był to skąd ta kara? sąd jest posrany prawdę muwiąc, przecież to znikoma szkodliwośc czynu, pedał się nie rozpłakał nawet :P

skoro informowała mieszkańców rzetelnie i używała przy tym określenia na homoseksualistę to powinna dostać wynagrodzenie jeszcze. W końcu informowała rzetelnie, jak się jest pedałem to się nim jest i nic tego nie zmieni, nie ma się o co obrażać :P

Gość jam ci on
dla mnie geje niech sobie istnieją szczerze wali mnie to kto z kim śpi i w co kto kogo posuwa !!! ale tak jak pisze "b.starykawaler.." skoro ma taką orientacje to niech to zachowa dla siebie i swojego wybranka nikt z nas(facetów) nie biega po ulicach z transparentem kocham się tylko z kobietami druga sprawa jeśli chodzi o adopcje dzieciaków NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI!!! jeśli kocha tak a nie inaczej musi pogodzić się z tym ze skoro sam nie może urodzić tego dziecka nie powinien go mieć przykre ale niestety nigdy nie zaakceptuje takiej "rodziny" w której bogu winne dziecko od maleńkiego jest ukierunkowywane ze normalna rodzina to dwóch tatusiów!!! i co dalej każde pokolenie tak będzie wychowywane kto im te dzieci będzie rodził:) takie ukierunkowanie jest sprawą po części genetyczną a dziecko które urodziło się w normalnej rodzinie (bez obrazy ale nie wiem, jak inaczej to określić) nie powinno być na siłę wychowywane w taki sposób.

Nigdy nie widziałem potrzeby, żeby szukać innego określenia homoseksualizmu niż homoseksualizm. sru: Ciekawe jak byś zareagował, gdyby ktoś rzetelnie informował, że jesteś głupim chujem.

JAM CI ON - specjalnie napisałem dużymi literami ponieważ napisałeś to co zawsze w dyskusjach mówię, są pedałami niech sobie są ale niech się z tym nie obnoszą!!!!! Mam propozycję, a może by tak zorganizować manifestację wszystkich tych którzy kochają kobiety i tez zamanifestować swoje JA!!!!

No jakże by nie! Naturalnie, w konfiguracji kobieta - mężczyzna lub ich wielokrotność.

Gość Jak chłop...
...chłopa moze w dupe walić, odbyt sluzy do oddania stolca, na sama mysl ze ja bym mial to robic...na wymioty mnie bierze.

numero jest pewna istotna róznica między głupim hujem a pedauem czy np takim osobnikiem jak Ty :classic_cool:

sru: Jak brakuje argumentów, to zaczynają się osobiste wycieczki. Szkoda z Tobą gadać. Zresztą tylko potwierdzasz tylko moje zdanie. A o tym, że jest różnica między mną a pedałami i głupimi chujami, to wiem, ale dzięki za komplement.

nie chciałem ciebie obrazić, a co? ty tego chciałeś? masochistą jesteś czy co? po prostu stwierdziłem fakt że jest pewna istotna różnica między tobą a pedauem czy jakimś gupim hujem. Rozumiesz teraz? :classic_cool:

Słowo "pedał" jest obraźliwe, podobnie jak sformułowanie "głupi chuj". Nazwanie kogoś pedałem nie jest RZETELNĄ INFORMACJĄ, podobnie jak nazwanie kogoś głupim chujem, bo prezentuje TWOJĄ, prywatną opinię. Gdybyś rozumiał to co jest napisane powyżej, to pewnie dotarłoby do Ciebie, że kilka postów wyżej napisałem dokładnie to, co Ty teraz, ale widzę, że masz z tym duże problemy.

Gość vgy
Jeśli uczeń nazwał mnie dziwką lub rzucił jakims przedmiotem we mnie czy też będę mogła dostac odszkodowanie? Ile kosztuje wniesienie sprawy do sadu o o dszkodowanie moralne? Jakie mam szanse na wygranie tego procesu?