Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duuuuża Mi

Czy on już tak zawsze będzie wcześnie kończył?

Polecane posty

Gość Duuuuża Mi

Mam faceta od jakichś dwóch miesięcy, to mój drugi partner seksualny. Niedawno zaczęliśmy pobudzać się oralnie i doznałam lekkiego szoku. Ja go smyrnę trzy razy w miejscach intymnych a on dochodzi... Wiem, że to nie jest normalne bo przy poprzednim partnerze tak nie było. Nie jest to też żaden łepek lat 20 czy coś... Miał kilka pernerek przede mną. Czym coś takiego może być spowodowane? Czy w czasie seksu będzie to samo?

Gość Duuuuża Mi
No właśnie nie chce żeby tak było...

Gość Duuuuża Mi
No właśnie jemu było głupio bo mówił, że nie miewał tak wcześniej z tamtymi dziewczynami. Boje się, że to jakaś... choroba, no nie wiem co nawet...

eetam zaraz choroba ...wytryska sie predzej czy pozniej..... u jednych trwa tygodnie u innych miesiace a u jeszcze innych laaaata .... ale mkiedys jest koniec .....i wtedy zaczynaja sie prawdziwe jazdy ;-)

Gość mały dżon
Zgadzam się z przedmówcą , szybki wytrysk juest spowodowwany tym ,że najprawdopodobniej nie ma zbyt dużego doświadczenia w sprawach związanych z sexem :p A co do tego ,że mówi o tym ,że wcześniej mu się to nie przydażyło to jest możliwość ,że kłamie bo nie chce wyjść na ofermę. przepraszam za określenie :P Dużo zależy również od umjętności samokontroli mężczyzny , ja np podczas moich pierwszych stosunków powstrzymywałem się , zmieniałem tempo i głębokośc penetracji by za szybko nie dojśc :P

taa tyle ze zmiany tepa i glebokosci penetravcji nie wszystkim laska pasuja ... wychodza wtedy z rytmu i takie tam .... ech... tak zle i tak niedobrze ..:o