Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia_gospodyni_hi

co myslicie o tym bukiecie??

Polecane posty

Gość jakies karbowane
i wygladaja jakby byly zielone :P

Gość całkiem fajny.
Będzie pasował do sukni z elementami zieleni. I zielony wystrój sali - cód-miód:-)

Gość Zielone
albo biało zielone - napisali przecież:D Dla mnie jest śliczny. Myślę, że są to prawdziwe róże. Dodałabym trochę białego jeśli ma być do ślubu. No i musisz wziąć pod uwagę kolor sukienki.

jeśli mam byc szczera, bukiet skojarzyl mi sie z sałatą... strzępiastą... Ale to pierwsze skojarzenie :) Ładny i inny, a ja lubie tkie rzeczy :)

Gość Olalaussa
bardzo mi się podoba- sama myślałam o podobnym.

suknie mam bialutką z elementami srebra bukiet chce obwiązac srebrną tasiemką nie chce mieszac z bialymi wlasnie chcialam caly bukiet z seledynowych kwiatów i albo te roze albo hortensje i nei zamierzam dobierac bukietu do koloru mojej sali hahah:D zawsze marzyl mi sie seledynowy bukiet i taki bede miec sala w kolorach bordo, złoto, ecru i wogle jej nie stroje bo to taka sala krolewsko-palacowa i juz nic nie trzeba robic jedynie na stolach bedą zielono biale kwiaty zeby ozywic troche to ciezko sale:)

Gość Olalalinkas
faktycznie- moze podchodzi trochę pod sałatę rzymaska:) moze lepiej gdyby to były zwykłe róże w tym kolorze. a bukiet generalnie inny- i mi się podoba,

no wlasnie szukam czegos innego nie chcialam oklepanych róz czy kali (cantadeskie) chcialam cos innego ale jak zobaczylam te róże to mi sie spodobaly choc wiekszosc ma skojarzenie z salatą karbowaną:P

Gość dobry pomysł choć
ja bym delikatnie ożywiła bukiet białym kwiatem (np z brokatem srebrnym) lub dorzyciła więcej stebra.

Gość yuyuyuyu
na pierwszy rzut oka wyglada jak brukselki;):P jest orginalny i lady ladny kolor

Gość Zielone
No to masz rację. Ten bukiet ze srebrem i białą sukienką będzie super. Czy będziesz miałą jakieś złote dodatki? Bo to raczej nie bardzo ze srebrem...

Gość Zielone
I żadne sałąty, brukselki - nawet tego nie czytaj, bo Ci się będzie cały czas tak kojarzyło:D

Gość Zielone
No to masz gust:) Pięknie będzie, bo przecież będziesz najpiękniejszą panną młodą na świecie!! Powodzenia:)

do zielone - a ty piszesz z ironią czy naprawde tak uwazasz?? No bo myslalam ze tak bedzie odpowiednio, srebrne dodatki bo takich jest troszeczke na sukni, zawsze uwazalam ze mniej znaczy wiecej, dlatego zdecydowalam sie na delikatne kolczyki z bialego zlota (od razu bedzie - cos starego) i pierscionek zareczynowy (typowy zareczynowy z bialego zlota z oczkiem) suknia Biała więc tak pomyslalam ze ten seledyn ozywi to wszystko takiej lekkoscimoze nada calemu strojowi, mąż garniak grafitowy krawat -szukamy wciąż odpowiedniego bo chcemy w kolorze srebra ale nic ładnego nie moge znalezc same jakies takie tandetne no i przypinkę bedzie miał ja zastanawiam sie nad opcją czy z welonem czy z kwiatem czy spinkę (grzebien) ostatnio bardzo ładną widzialam

Gość Zielone
Przykro mi, że odebrałaś moją wypowiedź jako ironię. Nie miałam tego na myśli. Przecież masz być tego dnia najpiękniejsza, wyglądać wyjątkowo i tak się czuć. Z tego co piszesz widzę, że masz "dobre oko" i ładnie to wszystko dobierasz. Nic nie jest przeładowane, nie nałożysz na siebie wszystkiego co się świeci., dlatego z całą powagą piszę, że masz gust:) Welony są piękne i romantyczne (ja nie miałam welonu:(). Musisz się zastanowić co pasuje to Twojej figury i do sukienki, no i czy nie będzie Ci przeszkadzać w trakcie wesela. Jak przypuszczam masz juz wymyśloną fryzurę, dlatego pomyśl też nad tym co najładniej będzie pasowało do niej. Żeby nie było tak, że welonem zasłonisz ładne włosy albo odsłonisz za dużo i będziesz mieć "za mało na głowie".

Gość 12345ania12345
nie przekonuje mnie - za zielony :) nic w nim romantycznego- a taki chyba powinien byc na slub :) chcesz schudnąć ? dołącz do naszego grona :) Jest nas wiecej :) Z nami łatwiej zrzucisz zbedne kilogramy - wieksza motywacja + mila atmosfera+ porady+ bierzące osiągniecia itp = łatwiejsze zdobycie wyznaczonego sobie celu! :) www.odchudzanie-razem.socjum.pl

Gość śliczny bukiet
ale wszystko zależy od reszty Twój kolor oczu i włosów, sukni, dodatków ten bukiet pasuje do rudzielca z zielonymi oczętami - czy to Ty?

ja jestem blondynką z zielonymi oczami, leciutko opaloną suknia biała z dodatkami srebrnymi, w uszy srebrne wkręty, i pierscionek zareczynowy będę miec kwiaty planowalam srebrną wstązką związac