venusta 0 Napisano Sierpień 5, 2009 Witam. Mam pytanie od kilku lat biore tabletki HARMONET, pytanie moje brzmi czy podczas 7 dniowej przerwy w braniu tabletek jest sie zabezpieczonym czy raczej nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Sierpień 5, 2009 ja tam zazwyczaj wtedy mam okres :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteś zabezpieczona Napisano Sierpień 5, 2009 pod warunkiem, że 8 dnia zazyjesz tabletkę z kolejnego opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venusta 0 Napisano Sierpień 5, 2009 Ja tez mam okres ale nie cale 7 dni tylko maks 4 wiec dlatego pytam jak w piatek biore ostatnia tabletke to okres dopiero jest we wtorek ;] a co z niedziela i poniedzialkiem ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolczyk Napisano Sierpień 5, 2009 kilka lat bierzesz tabletki i jeszcze nie przeczytałas ulotki :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteża bezpieczona Napisano Sierpień 5, 2009 z przerwie o ile weźmiesz kolejne opakowanie tabletek. Bo seks w 7 dniu i nie wzięcie tabletek w 8 moze skończyc sie ciąza. Ale seks w pierwszym dniu przerwy i bez tego jest bezpieczny raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venusta 0 Napisano Sierpień 5, 2009 przeczytałam wzdłuż i poprzek... tylko ze nie ma tam takiej informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venusta 0 Napisano Sierpień 5, 2009 a pytanie moje wzielo sie z powodu braku okresu, w zeszlym miesiacu prawie wogole go nie mialam tylko troche jeden dzien dlatego mialam lekkiego shiza, ale naszczescie w tym miesiacu juz jessstt i to chyba nadrabia za zeszły :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach