Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchefff

zajście w ciąże tuz przed miesiączka??? pomocy...

Polecane posty

Gość marchefff

Mam do Was pytanie.. Sytuacja wyglada nastepujaco: na początku tego roku odstawilam plastry Evra ( nie polecam ich nikomu - mialam straszne bóle głowy!!) a okres pojawil sie od razu w nastepnym cyklu. Same cykle po odstawienu Evry wynosily 29 - 31 dni. Ostatnią miesiączke mialam 28 czerwca a 30 lipca (kiedy na dniach miała przyjśc miesiączka) mielismy z narzeczonym przypływ miłości;) Okresu nadal nie mam.. i zrżera mnie ciekawość kiedy moge wykonac test zeby wynik był przwidłowy? Czy to wogole możliwe zebym zaszla w ciąze skoro teoretycznie owulacje mialam juz duzo wczesniej??

Gość jak sama napisałać teoretyczni
w praktyce owulacja mogła się teraz przesunac, np w yniku stresu, upału itd ;) Ja evre stosuje i polecam ;)

Gość marchefff
no wiem.. a stresu milam sporo bo obrone mialam w polowie lipca.. tylko nie wiem czy ten brak @ to wynik stresu czy ciąza..

Gość jak sama napisałać teoretyczni
No cóz jeśli okres ci sie przesunał w wyniku stresu to i owulacja również. Jeśli akurat trafiliści na owulacje to okres spodziewany powinien byc na około 14 dni póxniej, a juz rozumiem że tydzień od współzycia minął? Musisz poczekac ten kolejny, nikt ci nie powie na tym etapie czy to ciąza czy nie