Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

apomea

do osób w związkach

Polecane posty

hejka:) mam takie pytanko: czy zdarza wam się bawić (dyskoteka, paby itp) bez swojego partnera??? i jak oni reagują na to??? czy nie macie później wyrzutów sumienia???

Gość ja pozwalam mojemu facetowi
na takie wyjścia. sama nie mam potrzeby z tego korzystać, ale niech on ma wolność. Nie szaleje, a jak wyjdzie z koelgami do pubu to nic mu sie nie stanie - wzyscy oni są żonaci;-)

nie wyobrażam sobie bym wszędzie chodził ze swoja partnerką ... :D wyrzuty sumienia ? z jakiego powodu ?

Na początku związku zdarzało się, że wyszliśmy gdzieś osobno. Ale teraz nam się nie chce, lepiej bawimy się razem. Jesteśmy narzeczeństwem. Wprawdzie ja nie robiłabym problemu z tego, że mielibyśmy iść na imprezę osobno. Ale on nie chce :P Jest zazdrosny. Co ciekawe na początku naszego związku sam twierdził że takie wyjścia są ok i potrzebne. Coś mu się odwidziało widocznie :P

Gość oj zdarza sie zdarza
tylko on o tym nie wie :)

Gość co do mojego
faceta to również możemy wychodzić oddzielnie, ale bardzo rzadko z tego korzystamy.

głównie chodzi mi o to że ja się bardzo lubie bawić (oczywiście w granicach rozsądku) a mój luby niestety nie bardzo lubi wychodzić na jakieś imprezy. I przez pewien czas tak było że ja też zapszestałam ale szczeże zaczynam się dusić i ostatnio oznajmiłam mu że albi idzie ze mną albo idę bez niego. I teraz czym bliżej imprezy tym mam więsze wyrzuty że jednak nie powinnam się sama bawić:/

A czemu masz się męczyć przez faceta? Nie wiem czemu masz wyrzuty sumienia? Zaproponowałaś mu przecież żeby szedł z Tobą. Nie skorzystał, jego problem... Skoro nie chce iść z Tobą nie jest zazdrosny :P Korzystaj z tego.

może masz racje nie ma co uzależniać życia od faceta. Nawet jeśli się troche podąsa to mu przecież w końcu przejdzie:)

Gość ziutek_bąbkowaty
Narcyze. Wszystko sie nalezy, to juz partnera zdanie sie nie liczy ? Bo i tak i tak zrobicie jak chcecie ? To po co wogole z nim o tym gadacie? Przeciez i tak i tak idziecie, oczekujecie zrozumienia czy przyzwolenia? A jak sie nie udaje to robicie i tak po swojemu.

bo wiem że oczekiwał żebym powiedział że skoro on nie idzie to ja też zostaje ale nie tym razem. A czy jestem egoistką w związku to nie wiem ale ja mu nie zabraniam a cześto nawet nie wiem że gdzieś wychodzi.

Gość to zalezy
a po co chodzisz na imprezy? wybawic sie czy szukac faceta na raz

nie powiem że jestem święta i stronie od facetów na imprezach ale na gatce czy tam zabawie na parkecie się kończy żadnych jednorazowych numerków. Przed związkiem często imprezowałam i mi to w nawyk weszło chodze (chodziłam) żeby się odstresować i rozładować energię. A najważniejsze to że uwielbiam tańczyć:)

Gość to zalezy
a jak łazisz sama to całujesz sie z innymi na imprezie czy tylko taniec i gatka

tylko to co napisałam. Nic a nic więcej ja na prawdę idę się tylko i wyłącznie wybawić.

nie powiem że jestem święta i stronie od facetów na imprezach ale na gatce czy tam zabawie na parkecie się kończy" by nastepnym razem napisać ... "no nie wiem jak to sie stało ? to przez ten alkohol sie puściłam przeciez ja zawsze tylko gadałam i tylko tanczyłam " :D

do pabu owszem czasem nam sie zdarza ze chodzimy osobno w koncu zwiazek to nie zlota klatka w ktora trzeba wepchnac swoja 2 polowke. Jesli chodzi o dyskoteki jak chodzimy to zazwyczaj razem.Zdazylo mi sie ze bylam sama na imprezie ale moj luby nie mial nic przeciwko.On sam raczej nie lubi chodzic :)

regres piszes z własnego doświadczenia że tak nisko mnie oceniasz ???

apomea nie pisze stricte do ciebie :D opisuję sytuację która jest częstym zdarzeniem a zarazem następstwem twojego zachowania :)

ale zacytowałeś moje słowa więc wywnioskowałam że to do mnie no ale ok jak tam uważasz. Ale z moich ust to twoje drugie zdanie na pewno nie padnie:)

Gość CzarnaŚmierc

Odkąd jestem w związku zdążyło mi się 2 razy pojechać  na imprezę bez niego(nie miałam wyrzutów, bo on widział o tym), tak to jeździmy razem, nie lubimy jeździć bez siebie.

Gość Kiss

Tylko na spotkania ze znajomym.